Phase One Nyílt Nap lesz – próbáld ki te is a középformátum csúcsát!

Professzionális fotóstúdióban próbálhatod ki, mire képes egy csúcskategóriás középformátumú fényképezőgép. Ott lesz többek között a Phase One IQ3 Trichromatikus hátfala is, ami jelenleg a gyártó abszolút csúcskategóriáját képviseli! A belépés ingyenes, még regisztrálni sem kell! A helyszín az MM Studio (1087 Budapest, Baross tér 1. 13-as kapucsengő). Íme, amit tudnod kell erről az eseményről:

„2018. április 13. 10.00-15.00: MM Studio – 1087 Budapest, Baross tér 1.

Középpontban a Phase One. Idén áprilisban ingyenes nyíltnapot tartunk az MM Studioban, ahol többet megtudhatsz a Phase One kamerarendszerekről és akár ki is próbálhatod őket. Bemutatjuk a legújabb IQ3 Trichromatikus hátfalat is, ami minden eddigi hátfalat felülmúl.

A Sony-val szorosan együttműködve a Phase One új technológiát vezetett be, hogy egy lépéssel tovább fejlessze a digitális színképeket. az IQ3 100MP Trichromatic digitális hátfal a színeket elképesztő ragyogással adja át. Az emberi szemhez hasonló látásához sosem állt még ennyire közel hasonló eszköz. Az új CMOS érzékelővel és a Bayer Filter színtechnológiával, amely csak a Phase One-nál elérhető, a fotósnak olyan 101 megapixeles kreatív lehetőséget nyújtunk, ami eddig lehetetlen volt a színek definiálásában.

Most megtapasztalhatod eseményünkön, hogy mire is képes az IQ3 Trichromatikus hátfal. Gyere el rendezvényünkre, vedd a kezedbe és próbáld ki. Hozz létre profi képeket, modellfotózás keretein belül.

Az élmény mellett remek szakmai társasággal, innivalóval és rágcsálni valóval várunk minden kedves érdeklődőt.”

Bővebb infó itt és itt található.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...