Bemutatónapokkal indítja a karácsonyi szezont a Tamron!

A fotósok számára a december több szempontból is izgalmasnak ígérkezik, hiszen többek között nyílt napokkal és bemutatónapokkal várják a Tamron Magyarország szakemberei az érdeklődőket. Ennek tükrében december másodikán, azaz hétfőn a Tamron máris egy bemutatónappal indítja az ünnepi szezont: egy látványos LEGO terepasztalon lehet próbára tenni az aktuális (makró) objektíveket. A rendezvénynek a 220volt Béke téri szaküzlete ad otthont:

„Kezdd az év utolsó hónapját egy igazi fotós ínyencséggel. December 2-án Tamron bemutatónapot tartunk Béke téri bemutatótermünkben, ahol találkozhatsz a gyártó csúcsminőségű termékeivel és akár próbára is teheted őket. További részletekkel és kedvezményekkel hamarosan jelentkezünk.

https://www.220volt.hu/Foto+Video/Tamron+bemutatonap

Időpont: 2019. december 2., 10-18 óra
Helyszín: béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.” – áll a rendezvény Facebook oldalán.

Akinek a december másodika nem alkalmas arra, hogy egy izgalmas kitérőt tegyen a Tamron lencserendszereinek világába, az se szomorkodjon, hiszen kicsivel később, december 9-én még bepótolhatja az elmulasztottakat: egy szintén hétfői napon, ám ezúttal a DigitCam szaküzletében (1054 Budapest, Kálmán Imre u. 21.) 12:00 és 18:00 óra között ugyanúgy lehetősége lesz bárkinek arra, hogy kipróbálhassa a gyártó termékeit! A szervezők Facebook oldalán olvashatjátok a további információkat.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...