64 MP-es kamerája van a Motorola One Hyper mobilnak

Bár nem döntött csúcsot 64 MP-es felbontásával a Motorola One Hyper fő kamerája, sőt, a 32 MP-es másodlagos (szelfikamera) egységnél is akad talán jobb, de mindezt már 400 dollárért megvásárolhatjuk! 128 GB beépített tárhely, amit akár 1 TB-os microSD egységekkel még tovább is bővíthetünk, valamint 4 GB RAM – ezek a Motorola One Hyper (fotósok számára) legfontosabb paraméterei. Azonban a felbontás és a hatalmas tárhely csak az érem egyik oldala, a másikon azt a fifikás megoldást találjuk, amivel a szelfikamerát ellátták a fejlesztők: egy ügyes mechanizmusnak köszönhetően a másodlagos kameramodul parancsra felpattan a telefon tetejéből.

Kép forrása: Motorola

Az Android 10 operációs rendszerrel feltöltött okostelefon lelkét a Qualcomm Snapdragon 675-ös platformja adja, aminek része egy 2 GHz-es, nyolcmagos Kryo 460 CPU. Az elektronikát egy 4000 mAh-s akku látja el árammal, ami a Motorola ígérete szerint akár 38 órányi üzemidőt is képes nyújtani. A 6,5”-os kijelző sem piskóta: 19:9-es oldalaránnyal és 1080 x 2340 pixeles felbontással bír (395 ppi).

Kép forrása: Motorola

De térjünk vissza arra a részlegre, ami számunkra igazán érdekes, a kamerákra! A fő kameramodul egyrészt egy 64, másrészt egy 16 MP-es képérzékelőt foghat munkára, melyek előtt egy F1.9 kezdő fényértékű optika található. Van egy további, 8 MP-es kameraegysége is a telefonnak, ennek 118°-os a látószöge, illetve F2.2 a kezdő fényértéke. A hátrafelé néző fényképezőgépek JPEG mellett RAW-ban is használhatók; az automatikus módok képesek mosolyra, illetve integetésre kioldani, sőt, a Mesterséges Intelligencia a téma függvényében felajánlja az általa legjobbnak ítélt módot a „fotós” részére.

Mozgóképeknél a 4K @ 30 fps a csúcs, Full HD-ban pedig 60 kép/mp érhető el. A hagyományos felvételi módok mellett lassított mozgóképeket is rögzíthetünk. A Motorola One Hyper USB-C és 3,5 mm-es Jack aljzattal egyaránt rendelkezik, de van beépített NFC és Bluetooth 5.0 modulja is. Az opcionális 45 W-os töltővel tíz perc alatt adhatunk annyi kraftot az akkunak, hogy az akár egy egész napig bírja. A telefon a már említett 400 dolláros áron lesz kapható most decemberben. Bővebb infóért kattints ide. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...