Vloggereknek kedveskedik az Olympus az új szettjével

Az Olympus egy olyan szettet állított össze, amitől elállhat a lélegzeted! Az OM-D gépcsalád új tagja, az E-M5 Mark III alkotja a rendszer központi tagját, amihez csatlakozik az M.Zuiko Digital ED 12-45 mm F4 PRO objektív, az LS-P4 hangrögzítő, a JOBY GorillaPod háromláb, Az Olympus SM2 adapter, az Olympus KA335 3,5 mm hangkábel, valamint egy deadcat szélzajcsökkentő szőrkupak. Íme, a hivatalos sajtóközlemény:

Sajtóközlemény

Az Olympus bemutatja az E-M5 Mark III fényképezőgéphez régóta várt ED 12‑45mm F4 PRO objektívvel kiegészülő kitjét – és a videók készítéséhez optimalizált Movie Kit-et

Az Olympus pár hete mutatta be a világ legkompaktabb és legkönnyebb nagy teljesítményű standard zoom objektívjét, az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO modellt.

Az ugyancsak kompakt méretű és könnyű OM-D E-M5 Mark III fényképezőgéppel együtt használva szinte páratlan mobilitás érhető el lenyűgöző képminőség mellett. A rendkívül népszerű és hatékony időjárásállóságot biztosító tömítésrendszernek köszönhetően a kit bármilyen időjárási körülmények esetén használható marad. Ez az ideális kombináció kit formájában már május közepétől elérhető – mindenkinek, aki profi képminőséget szeretne különösen praktikus méretben.

Az új OM-D Movie Kit az E-M5 Mark III kamerával és az LS-P4 hangrögzítővel ideális választás videósok, vloggerek, youtuberek számára, akik csúcsminőséget szeretnének praktikus, könnyedén hordozható kivitelben. A kit alapja a sokoldalú E-M5 Mark III kamera, mely csúcsteljesítményű autofókusz rendszerével, kiváló képstabilizátorával és “OM-D Movie” funkciójával kínál gazdag kreatív lehetőségeket a videósok számára. A készletben találjuk a nagylátószögű M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 objektívet, valamint az Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítőt, mely kiváló hangfelvételek készítését teszi lehetővé – mindent a gondtalan, minőségi filmkészítés szolgálatában.

Az átlagos cserélhető objektíves rendszerekhez képest fele méretű és súlyú Olympus és M.Zuiko rendszer legnagyobb előnye a kiváló hordozhatóság. A nagy felbontású, nagyteljesítményű objektívek kínálata és a hatékony képstabilizátor által tűéles, kiváló minőségű videók (és fotók) készíthetők a legkülönfélébb témák esetén is.

A legmodernebb képalkotó technológiák egy rendkívül kisméretű kivitelben – az OM-D E-M5 Mark III e kombináció előnyeit maradéktalanul kínálja, így tökéletes választás minden utazó vlogger számára.

OM-D E-M5 Mark III 12‑45mm F4 PRO kit – Egy kompakt méretű és könnyű objektív a legkülönfélébb feladatokhoz
Az új M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO optikai konfigurációját az ED 12-40mm F2.8 PRO objektívből örökölte, mely kiváló minőségéről és jellemzőiről ismert. Az M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO speciális lencséinek hatékony elrendezésével a világ legkompaktabb és legkönnyebb kivitelét* érte el, mely a (35mm ekvivalens értékek szerint) 24mm nagylátószögtől a 90mm gyújtótávolságig kiváló teljesítményt nyújt. A könnyű kis objektív gyors és precíz autofókuszt biztosít bármilyen téma esetén. Az aszférikus lencsék hatékony elrendezése, valamint a ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat alkalmazása – mely kiváló képalkotó teljesítményt garantál – látványosan küszöböli ki a torzítás, a szellemkép és a becsillanás hatásait, így éles, kiváló rajzolatú és nagy felbontású felvételek készítését teszi lehetővé. A képszélek fényveszteségének csökkentésével a kép sarkaiban is tiszta részleteket kapunk.

Lenyűgöző makró felvételi lehetőségek
Az M.Zuiko ED 12-45 mm F4.0 PRO-val intenzív makró-élmény élhető át 0,25x legnagyobb nagyítás mellett (35mm ekvivalens érték: 0,5x) a teljes zoomtartományban! A legkisebb fókusztávolság 12 cm nagylátószög mellett és 23 cm a tartomány tele-végénél. A változatos makró effektek sorát gyarapítja a Focus Stacking ****, funkció, mely egyetlen képet készít – még a fényképezőgépben – a kompozíció előterétől a háttérig lenyűgöző mélységélességgel, éles részletekből.

A tökéletes páros
Az új, sokoldalú standard zoom objektív ideális megoldást kínál mindenkinek, akik csúcsteljesítményt keresnek a lehető legkisebb felszerelés mellett. Az objektív tökéletesen illeszkedik az OM-D E-M5 Mark III fényképezőgép jellemzőihez – mely ugyancsak sokoldalú, kompakt méretű és könnyű. Időjárásálló kivitele, nagyteljesítményű képstabilizátor rendszere és kiváló autofókusz képességei mellett többféle felvételi lehetőségeket is kínál, így a briliáns képminőség és a kreatív feladatok megvalósítása a fotósok és videósok számára egyaránt adott.

OM-D Movie Kit
Minden videós ismeri a hang, a hangminőség fontosságát. Az Olympus
LS-P4 hangrögzítő kiváló kiegészítője az E-M5 Mark III kamerának – segítségével Hi-Res hangminőség érhető el.

Az Olympus Movie Kit ideális választás a törekvő videósok számára
Fejlett képalkotó technológia egy rendkívül kompakt méretű kamerában – valamint egy csúcsminőségű, nagylátószögű objektív a mai filmkészítők igényeinek megfelelő, sokoldalú használhatóság biztosítására. Kategóriájának egyik legkönnyebb és legkisebb méretű nagylátószögű kitjeként az OM-D E-M5 Mark III / M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 bárhová gondtalanul elvihető, így nem maradhatunk le egyetlen témáról sem. A kamerába épített 5-tengelyes képstabilizátornak köszönhetően a mozgóképek még tisztábbak és tűélesek lehetnek – a gép nem kívánt bemozdulásainak hatékony kiküszöbölése által. Az Olympus rendkívül precíz, 121 kereszt típusú, szenzorba épített, fáziskülönbség-érzékelős autofókusz rendszere a különleges MSC (Movie & Still Compatible – álló és mozgóképek készítéséhez is kiváló) mechanizmusának előnyeit maradéktalanul kihasználja: a megfelelő M.Zuiko objektívekkel gyors és csendes élességállítást, illetve az „ugráló” fókusz problémájának kiküszöbölését biztosítja, így – a fókusz elvesztésének kockázatát megszüntetve – éles, kiváló minőségű végeredményt biztosít szinte minden helyzetben és környezetben.

Az E-M5 Mark III forgatható LCD érintőkijelzőjével az alkotók minden helyzetben teljes mértékben ellenőrizhetik a kompozíciót és a hátteret – valamint a legfontosabb beállításokat gyorsan és a lehető legegyszerűbben elérhetik a vezérlőpanel funkcióin keresztül, még selfie készítés, vagy nagyon alacsony, illetve magas látószögből dolgozva is. Az E-M5 Mark III és az Olympus ugyancsak népszerű LS-P4 hangrögzítőjének egyszerű, közvetlen csatlakoztathatósága által a videósok a hangot a filmmel együtt rögzíthetik, vagy akár az utómunka során is kombinálhatják. A teljes kompatibilitás és az egyszerű szinkronizálhatóság garantált, hiszen a kamera és a hangrögzítő együttes működését az Olympus tökéletesre csiszolta.

A kiváló hangzás minden filmet jobbá tesz: az Olympus LS sorozat tiszta, ragyogó hangokat biztosít a videofelvételekhez
Az Olympus LS sorozat kompakt, karcsú kiviteléről és rendkívüli hangminőségéről híres. A CD-nél is jobb minőséget az akár 20Hz – 20kHz frekvenciatartományban rögzíthető hangfelvételeknek, illetve az LS-P4 által biztosított gazdag sztereóhangzásnak köszönhetjük. Ha komoly hangerőt kell megzabolázni, a 120dB (SPL) hangnyomásig torzításmentes felvétel mellett az Olympus híres zajkioltó rendszere is játékba kerül.

A közel tökéletes – 96 kHz/24-Bit – mintavételre is képes, kiváló funkciókat kínáló LS-P4 PCM, FLAC, illetve MP3 hangfelvétel készítését (és lejátszását) teszi lehetővé. A csúcsminőségű hangrögzítés mellett rendkívül egyszerű kezelhetőséget és sokoldalú használhatóságot garantál – így ideális társ az utazó videósok számára is. Az LS-P4 legújabb, 1.10 verziószámú firmware-frissítésével érkezett a Slate Tone funkció, mely a hangfájlok szerkesztését és a videókhoz történő szinkronizálását teszi egyszerűbbé – az új Test Tone pedig a felvételi szint optimális beállításában segít. Az Olympus Workspace Version 1.3 használatával a rögzített videofelvétel-hang a Slate Tone funkciónak köszönhetően egyszerűen cserélhető a hangrögzítővel felvett Hi-Res minőségű hanganyagra.

A kit részét képező JobyGorillaPod és további kiegészítők a videósok számára sokoldalú használhatóságot és kényelmet biztosítanak – akár a következő szintre lépéshez!

Az E-M5 Mark III kamera, a csúcsminőségű 12mm nagylátószögű objektív, a napfény okozta erős kontrasztoktól és becsillanásoktól védő fém napellenző, valamint az Olympus LS-P4 hangrögzítő mellett az új Movie Kitben több hasznos kiegészítőt is találhatunk – például egy JobyGorillaPod állványt, melynek köszönhetően szinte bármilyen felületre biztonságosan helyezhetjük el kameránkat.

Ha a videofelvételhez hangrögzítőt is használunk, az LS-P4 különálló eszközként, vagy a tartozék Olympus SM2 adapter, illetve az Olympus KA335 3.5mm kábel használatával a kamerához közvetlenül rögzítve, annak kiváló minőségű, sokoldalú mikrofonjaként is alkalmazható – így a szinkronizálás művelete megspórolható az utómunkánál. A mellékelt szélfogó a szél zúgásának zavaró hangjától véd kültéri felvételeknél.

További információ az Olympus kamerákkal és hangrögzítőkkel történő videofelvétel-készítésről: www.olympus.eu/video_sound.

Elérhetőség / árak
Az új OM-D 12‑45mm F4 PRO kit május közepétől 589.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron Kapható. Az OM-D Movie Kit már most, 729.990. HUF ajánlott fogyasztói áron elérhető. Az OM-D fényképezőgép és M.Zuiko objektív is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk:
http://my.olympus.eu

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...