A Tamron akciójában te döntheted el, melyik objektívnek legyen kimagaslóan alacsony ára!

A szemfülesek már bizonyára észrevették, hogy megújult a Tamron Magyarország honlapja. Ilyenkor a gyártók esetenként kedvezményekkel, promóciókkal, akciókkal kedveskednek rajongóiknak, s szerencsénkre most is így alakult: a Tamron Magyarország augusztus 9-11. között komoly kedvezményeket kínál, így egyes objektívekhez rendkívül jutányos áron juthatunk majd hozzá! Alábbi információkat találjuk a Tamron weboldalán:

Objektív vásárláson töröd a fejed? Van egy nagyon jó hírünk! Magyarországi partnereinkkel összefogásban augusztus 9. és 11. között nagy kedvezménnyel vásárolhattok meg hivatalos forgalmazóinktól bizonyos objektíveket. Ráadásul, segíthettek nekünk eldönteni azt is, hogy melyik modellekre adjunk kedvezményt!

Tudjuk, hogy a fotózás egy nagyon költséges hobbi. Sokszor hónapokig, vagy akár évekig gyűjtögetünk azért, hogy vásároljunk egy új objektívet, ami egészen új lehetőségeket nyit meg előttünk. Na de az az érzés amikor először felteszed a gépre és gyorsan lősz néhány próba fotót, aztán pedig izgatottan nézed az eredményeket!

Mivel tudjuk mennyire jó érzés is ez, ezért nem rég tárgyalásokba kezdtünk forgalmazó partnereinkkel és arra jutottunk, hogy kipróbálunk egy teljesen új kezdeményezést. Összehangolt kedvezményeket adunk, ráadásul az adott modellek kiválasztását is rátok hagynánk.” – szóval, kattints ide, és döntsd el magad, melyik objektívet szeretnéd kedvező áron megvásárolni!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...