Gyorsabb működéssel és új funkciókkal jelentkezik az ACDSee Photo Studio Ultimate 2021

Nem csak gyorsabb működéssel, de új funkciókkal is kedveskedik az ACDSee Photo Studio Ultimate 2021-es verziója. Az ACD Systems International ma mutatta be népszerű programcsomagjának legfrissebb verzióját, ami egyben a vállalat szoftveres zászlóshajójának szerepét is játssza. Az új kiadás legkiemelkedőbb újítása a jelentősen megnövelt teljesítmény, ami jobb, hatékonyabb hardverhasználatot is jelent. A program általános működése kétszer olyan gyors, mint a korábbi verzióé, a nyersfájlok feldolgozása pedig 20%-kal nőtt. Nyilván, az új funkciók, szolgáltatások is fontosak, ezek pedig a következők:

Kép forrása: ACDSee weboldala

  • Új szín- és tónuskörök: ezeknek köszönhetően pontosabban választhatjuk ki a színeket, tónusokat, csúcsfényeket, árnyékokat, középtónusokat.
  • Szöveg görbékre és keretekbe: ahogy a neve mondja, szöveget rakhatunk görbékre és keretekbe.
  • Választás finomítása: az új verzióban elmozdíthatjuk, vagy lágyíthatjuk az éleket, lehetővé téve a mellékelt eszközök, például az Intelligens törlés jobb felhasználását.
  • Új és továbbfejlesztett kötegelt átnevezés és átméretezési funkció: mostantól létrehozhatjuk saját sablonjainkat és előre beállított paramétereinket a kötegelt folyamatok felgyorsítása érdekében.
  • Új optimalizált felhasználói felület és ablaktáblák: az új kezelőfelületet és ablaktáblákat úgy lettek kialakítva, hogy azok egyszerűsítsék a szerkesztési folyamatot, lehetővé tegyék a felhasználó számára a pillanatképek rögzítését és a fájl teljes szerkesztési előzményeinek megtekintését.
  • Továbbfejlesztett gyorskeresés: sokkal gyorsabban találhatjuk meg képeinket nagy adatbázisokban.
  • Továbbfejlesztett kivágás és vízjelezés: több képet is kivághatunk egyedi méretekre, és rögzítési pontok segítségével vízjeleket adhatunk hozzájuk.
  • Könnyebb migráció a Lightroomból és a Picasából: csupán három kattintással importálhatjuk az arcadatokat.

Az ACDSee Photo Studio Ultimate 2021 már meg is vásárolható: választhatjuk az „örökös” licencet 150 dollárért, vagy elő is fizethetünk rá, ami évente 70 dollárba kerül. Az ACDSee Photo Studio Ultimate 2021-ről ide kattintva tudhattok meg többet.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...