MILC nap lesz az Artworknél!

Sokat olvastál a legújabb tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekről, de még mindig nem tudtál dönteni? Szeretnéd magad is kézbe venni, kipróbálni a versenyzőket, hogy a legjobb döntést hozhasd? Nos, itt a nagy lehetőség, hogy az összes aktuális csúcsgépet egy helyen megtapogasd és saját memóriakártyáddal ki is próbáld! Az Artwork ugyanis december 15-én bemutatónapot tart, ahol alábbi készülékek lesznek jelen:
 
  • FujiFilm X10, X100
  • Nikon 1 J1 és V1
  • Olympus teljes PEN sorozata
  • Panasonic DMC-GH2
  • Sony NEX-3, 5 és 7
 
Nagyon gyors, legalább 8 GB-os SD memóriakártyát vigyél magaddal (45 MB/mp már megfelel)! Az elkészített fényképeket a helyszínen is megnézheted egy EIZO CG272W monitoron. A felmerülő kérdéseidre szakemberek fognak majd válaszolni.
 
 
Hol lesz az esemény? Hát itt, Budán, az Artwork Photo Kft.-nél, melynek címe: 1015 Budapest, Ostrom utca 6. (Moszkva Széll Kálmán tértől megy felfelé a Várba az utca). És mikor? December 15-én a nyitvatartási órákban.
 
A bolt weblapja itt tekinthető meg, a facebook oldaluk pedig erre található. Ha érkezésedkor megemlíted az MLZphoto blogot, 500 forintos ajándékutalványt kapsz a fotólaborukba és mellesleg a blogot is népszerűsíted!
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.