Jó hírek: hamarosan újraindulhat a Blackmagic Cinema Camera gyártása

Sokat csúszott a Blackmagic Design Cinema Camerája, ugyanis problémák merültek fel a készülék érzékelőjének gyártójánál. Grant Petty, a cég alapítója és ügyvezetője most azonban csupa jó hírekkel szolgál: a héten egy kisebb sorozatot már lefognak tudni gyártani a kamerából. Íme, Petty szavai az ügyben:

blackmagic.jpg

„Végre jó hírek. Ha a korábbi bejegyzéseimet olvastad, akkor bizonyára tudod, hogy azért csúszik a Blackmagic Cinema Camera gyártása, mert problémák merültek fel a képérzékelő beszállítójánál. Az üveglap, amit a szenzor elé ragasztanak, szinte az összes lapkánál szennyezett volt, ezért le kellett állítani a gyártást.[…]

A mostani jó hír, hogy a szenzort gyártó cégtől kaptunk egy kisebb szállítmányt, amit a legújabb teszteszközeikkel tüzetesen átvizsgáltak és rendben találtak.[…] Jelenlegi tervünk, hogy a héten legyártsunk egy kisebb mennyiséget a kamerákból; a szenzorokat jövő héten szereljük bele a vázakba, remélhetőleg minden rendben lesz.[…] Ha a dolgok megfelelően alakulnak, akkor ismét beindulhat a tervszerinti gyártás.[…]”

Aki elő szeretné rendelni saját BM Cinema Cameráját, az megteheti a cég itthoni képviseleténél, a TECO Kft.-nél 920 000 forintos áron.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.