Firmware frissítést kapott a Nikon D4

A Nikon csúcsgépe, a tükörreflexes D4 ma egy apró, de annál talán jelentősebb alapszoftver frissítést kapott, melynek A1.04 és B1.02 a verziószáma. Íme, a Nikon Magyarország honlapján található szöveg idézete (a firmware innen tölthető le):

nikond4.jpg

„Ez a szolgáltatás szoftvert biztosít a D4 A firmware-ének 1.04 verzióra, illetve B firmware-ének 1.02 verzióra történő frissítéséhez. A szoftver lehetőséget nyújt az A és a B firmware legújabb verzióra történő, egyidejű frissítésére bármilyen előző verzióról. Ha az ön fényképezőgépén már a legfrissebb firmware-verzió van telepítve, akkor nem kell letöltenie és telepítenie ezt a firmware-frissítést. A fényképezőgépen található jelenlegi firmware verziószámát a beállítás menü Firmware version (Firmware-verzió) pontjában ellenőrizheti.[…]

Fontos megjegyzés:

A firmware nem frissíthető, ha a beállítás menü Network > Network connection (Hálózat > Hálózati kapcsolat) beállításának értéke Enable (Engedélyezés). A firmware frissítésének megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a Network connection (Hálózati kapcsolat) beállítás értéke Disable (Letiltás).

Módosítások ebben a verzióban:

Az AF-C (folyamatos motoros automatikus élességállítás) autófókusz mód és a kereső használatával végzett képkomponálás során alkalmazott témakövetési funkció teljesítménye fokozva lett.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.