Érdekes projekttel álltak elő Beth Galton fotográfus és Charlotte Omnes étel-stylist, akik egy ügyfelük kérését fejlesztették tovább. A „Cut Food” névre keresztelt sorozatban nem csak konzerveket, hanem kávét, piskótát, főt tojást, fagylaltot és más ételt láthatunk kettészelve. S hogyan született ilyen ötlete a két hölgynek? Egyszer egy kliensük arra kérte őket, hogy egy burrítót (csirkemell csíkok, tarja szeletek vagy kolbász karikák, rizzsel vagy hasábkrumplival kiegészítve, zöldségekkel és öntettel egy nagy tortillába tekerve) félbevágva, igényesen kikészítve kapjanak lencsevégre. Beth Galtonnak annyira megtetszett az ötlet, hogy elhatározta, elkészíti saját ételmetszeteiről szóló fotósorozatát, a „Cut Foodot”. (Forrás: whudat.de)
- Következő poszt Ilyen lehet majd az Olympus OM-D E-M6?
- Előző poszt 24 fps RAW videóra képes a Canon EOS 5D Mark III
Olvastad már? Sigma objektívek tesztjei!
Keresés
Támogasd az MLZphoto oldalt!
Ha szeretnél hozzájárulni az MLZphoto weboldal működéséhez, kérlek támogass némi adománnyal:
Egyszerűen használj banki átutalást ("ADOMÁNY" megjegyzéssel): OTP Bank 11773425-04680611

Facebook Követők
Ha tetszik az oldal és naprakész információkat akarsz olvasni a témában, kérlek, nyomd meg a Tetszik gombot és kövess a Facebookon is!