Állatbarátoknak segít fotózásban a BarkCam

„Gyere gyorsan, apjuk, csináltam egy aranyos képet Fifiről!” – és apjuk a bajsza alatt szitkozódva hagyta félbe a foci VB döntőjét, hogy megnézhesse anyjuk 1001-ik pocsék, ötlettelen mobiltelós felvételét kutyájukról, aki igazából sosem volt aranyos, legfeljebb „érdekes”. „Igen, valóban cuki.” – helyeselt apjuk kényszeredett mosollyal az arcán, aki eközben felesége arckifejezését fürkészte, nehogy valami rosszat mondjon, különben lemondhat az aznapi vacsoráról. Hogy az ilyen és az ehhez hasonló szituációk soha többé ne fordulhassanak elő, és megmaradjon a családi béke, használjuk a Bark&Co BarkCam nevű alkalmazását, ami garantálja az ötletes, vicces állatportrékat.

BarkCam1

Szinte minden állatbarát találkozhatott már azzal a helyzettel, hogy szeretett volna készíteni egy valóban jó portrét a kutyájáról, macskájáról, ám mivel azt az izgága kis pondrót még soha nem sikerült egy fél másodpercnél tovább egyhelyben tartani, ezért már kezdés előtt kudarcra volt ítélve a próbálkozás. Nos, a BarkCam gyakorlatilag egy „Kutyagram” (az Instagram analógiájára), ami segít a fotózásban és amivel a házi kedvencről készített képeinket megoszthatjuk ismerőseinkkel. Ültessük le a kis dögöt, majd válasszuk ki az alkalmazás menüjéből azt a hangot (macskanyávogás, kapucsengő, sípoló játék hangutánzata stb.), amire kedvencünk legjobban odafigyel. Ha megérintjük a kioldót, az elindítja a hang lejátszását, majd megtörténik az exponálás, így – remélhetőleg – egy koncentrált, érdekes pofát vágó állatportréval lettünk gazdagabbak.

BarkCam2

Ha megvan a kívánt kép, hozzáadhatunk szöveget, digitális szűrőhatásokat, szövegbuborékokat és más okosságot. Amikor végeztünk a remekművel, meg is oszthatjuk azt Facebook és/vagy Twitter oldalunkon. A BarkCam elérhető az App Store-ban; az Android alatt futó változat ez év során fog valamikor megjelenni. (Forrás: mashable.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...