Javításokat kap a Nikon 1 AW1 strapára tervezett MILC fényképezőgép

A Nikon kiadta az 1.11-es számot viselő vezérlőszoftvert az 1 AW1 víz-, por- és fagyásálló tükör nélküli rendszerkompaktjához, ami összesen két ponton javít. Minden tulajdonosnak érdemes letöltenie és telepítenie a frissítést, melyek alábbiakat orvosolják (idézet a Nikon magyar honlapjáról):

AW1_11_27.5_BK_front.high

  • A helyadatnaplók megfelelő létrehozását megakadályozó, az alábbiakban ismertetett problémákat elhárítottuk.
    1. A helyadatnaplók megfelelő létrehozása nem volt lehetséges, amikor a fényképezőgépet a Helyadatok rögzítése beállítás Igen értéke mellett kapcsolták ki.
    2. A naplóadatoknak a Helyadatok rögzítése beállítás Igen értéke, majd a Napló létrehozása parancs kiválasztása mellett történő mentése során a pozícióadatok (számértékek) rögzítése nem megfelelően történt, ha bizonyos helyszíneken naplót hoztak létre.
  • A fényképezés helyszínétől függően a helyadatok között az Egyszerű fényképadatok kijelzőn teljes képes visszajátszás mellett megjelenített földrajzi hosszúság (E vagy W) időnként eltért a beállítás menüben megadott Helyadatok > Pozíció beállítások esetén a monitoron megjelenő értéktől. Ezt a hibát sikerült kiküszöbölni.
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...