Minden benne van az Olympus Stylus SH-2-ben, ami kell – és még több is!

Amit emberfia megkívánhat egy (csúcs-) kompakt fényképezőgépben, azt az Olympus mérnökei mind beletették a Stylus SH-2-be! A lista a retrós külsővel indít, ami nem csak jól néz ki, hanem valóban minőségi anyagokból is lett kialakítva. A váz alumíniumötvözetből készült, míg a kellemes érintésű felületbevonat csak bőrhatású, így egyetlen egy állatnak sem kellett életét áldoznia az SH-2-ért. A nagyobb, cserélhető objektíves rendszerkompaktokban megismert 5-tengelyes képstabilizátor is bizonyíthat a készülékben, és az optika átfogásának láttán, bizony, lesz is rá szükség: a 24-szeres nagyítású lencserendszer ekvivalens 25-600 milliméteres gyújtótávolsági tartományt kínál.

ID: 17359

Visszaköszön az OM-D gépcsalád Live Composite módja, amit az SH-2-ben „Nightscape” módnak hív az Olympus. A kategóriában egyedülálló funkciónak köszönhetően rossz megvilágítású környezetben is kényelmesen fényképezhetünk; összesen ötféle alváltozat gondoskodik a jó képminőségről.

ID: 17461

Végre, az „operatőröknek” is kedvez a gyártó: az Advanced Movie Mode-dal, azaz „Fejlett videofelvétellel”, az SH-2 a lehetőségek és filmformátumok különleges választékát tárja elénk. Például a gyorsan mozgó témák megörökítéséhez a nagysebességű filmfelvétel funkció áll rendelkezésre, mely az akció lassított lejátszásának lehetőségét is kínálja. Sőt: az éppen zajló felvétel „élőben” közvetíthető egy Full HD TV segítségével (a HDMI aljzaton megy ki jel).

zooming

A közvetítés és a felvételek megosztása okostelefonon gond nélkül történhet – ebben a beépített WiFi és az OI.Share szoftver segít. Emellett a WiFi modul lehetőséget kínál az SH-2 okostelefonról/táblagépről történő, vezeték nélküli vezérlésére. A már március közepétől, 99 990 forintért megvásárolható fényképezőgéphez stílusban és funkcióban jól illő kiegészítők is kaphatóak lesznek, mint például a valódi bőrből varrt CSCH-120 tok, vagy a CSS-S110LS – szintén valódi bőrből készített – csuklószíj.

ID: 17345

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...