Pletykacsokor tízórai mellé

Panasonic

A Panasonic állítólag „hamarosan” bemutat egy új, m4/3-os fényképezőgépet, ami valószínűleg nem a DMC-GX7 utódja lesz (azt a forrás szerint augusztus/szeptember környékén várhatjuk), hanem valami teljesen más. Amit el tudok képzelni, hogy a DMC-G6-ot dobja sutba a gyártó, és bejelenti a G7-et. Kiderül.

m43mount

Pentax

A Pentax K-3 tükörreflexes fotómasina még meg sem érett, nemhogy kiöregedett volna, de a gyártó máris bemutatná nekünk az utódmodellt, a K-3 II-t, ami ráadásul a napokban érkezne. Egyelőre semmiféle információ nem publikus róla.

pentaxk3ii

Sony

Az előző kettőnél szerintem jóval izgalmasabb az a hír, hogy a Sony DSC-RX100 következő generációja már nem 1”-os, hanem annál nagyobb (!) képérzékelővel érkezne. Csak nem arra készül a Sony, hogy konkurenciát gyártson a Panasonic DMC-LX100-nak? Ha igen, vajon milyen F-értékű optikát biggyesztenek a vázra? A Sony állítólag már tesztelteti a prototípusokat.

Sony-Mitakon

Hamarosan a boltokba kerülhet a Sony A bajonettes Mitakon 85 mm F1.2 objektíve, sőt, a forrás azt is írja, hogy ugyanez az optika később majd E bajonettel is elérhető lesz!

mitakon

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...