Kamu vagy valódi terméknek készül a GoFish víz alatti kalandkamera?

A kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon felbukkant egy érdekes, új termék, aminek GoFish a neve (ismerősen hangzik?). A kamerát kifejezetten víz alatti használatra ajánlja a gyártó, aki 55 000 dollárt szeretne összegyűjteni a tömeggyártás beindításához (és elég jól is állnak: jelenleg 25 400 dollár van már a számlájukon, s még 32 napig él a pénzgyűjtési akció). A GoFish Cam akár 150 méteres mélységig is leküldhető, ahol a beépített éjjellátó funkció lehet nagy hasznára a videográfusnak.

gofish0

A 170°-os látómezővel rendelkező eszköz Full HD felbontású mozgóképek felvételére képes, kapott beépített vezeték nélküli modult, és távvezérelhető iOS/Android operációs rendszereket futtató okoseszközökkel. Van még beépített mikrofon, microSD foglalat, akkumulátor (4 órás üzemidő egy töltéssel), mini USB port (ezen keresztül nem csak a képanyagot másolhatjuk, hanem közben tölthetjük is a gépet).

gofish1

A strapabíró külsővel megáldott kamera, akkor sem vész el, ha esetleg elszakadna az „úsztató madzag”: kialakításának köszönhetően felmerül a víz tetejére. Előreláthatólag 180 dollárt kérnek majd érte a boltokban, de aki most támogatja a gyártót, az 115 dollárért megkaparinthatja az érdekes kamerát. Kérdés csupán, hogy nem indít-e pert a GoFish ellen egy nagyon hasonló nevű, nagy múltra visszatekintő gyártó, aki úgy vélheti, hogy a hasonló név és a hasonló csomagolás miatt összekeverhetik az ő termékeivel a GoFish Cam-et.. (Forrás: petapixel.com)

gofish2

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.