Exposure X – non-destruktív képszerkesztő az Alien Skintől

Ki ne ismerné az Alien Skint, aki már évek óta olyan népszerű Photoshop beépülő modulokkal (plugin) látja el a világot, mint például az „Eye Candy”? A fejlesztők most egy új, non-destruktív képszerkesztő alkalmazással jelentkeztek. Az Exposure X-szel nem csak szerkeszthetjük fotóinkat, hanem filmszimulációkat is alkalmazhatunk rájuk. Az Exposure 7 utódja OS X és Windows alá egyaránt elérhető – egyrészt, mint beépülő modul (Adobe Photoshophoz vagy Lightroomhoz), másrészt mint önálló szoftvercsomag. Az újdonságok közt szerepel a megújult kezelőfelület, a nyersfájlok kezelése, és olyan importálási rendszer, ami nem használ katalógus fájlt.

exposurex

A már korábban beharangozott szoftver az ígéreteknek megfelelően leegyszerűsített dizájnt és non-destruktív fájlszerkesztést és fájlkezelést kínál. Mivel az Exposure X nem használ katalógus fájlt, ezért az egyes képeket közvetlenül, azok könyvtárából nyitja meg. Az interfész különálló modulokból tevődik össze, ahol az eszközök teljes tára rendelkezésünkre áll. Aki a filme éra „analóg hatását” szeretné digitális képein is viszontlátni, az használhatja a beépített filmszimulációs módokat, melyek közt szerepel például a Kodachrome, a Lo-Fi, dagerrotípia és más.

Jó hír, hogy aki már rendelkezik Expiosure 7 licensszel, az ingyen letöltheti a frissítést; aki új még az Exposure világában, az sem megy csődbe, ha vásárlásra adja derekát: az Exposure X 149 dollárért szerezhető be. Bővebb információval a gyártó honlapján találkozhatunk.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...