Túlzottan félted? Akaszd fel!

Fél karodat, egy vesédet és pár évnyi fizetésedet költötted fotós cuccaidra? Túlzottan félted a fényképezőgépedet? Inkább otthon babusgatod az „egyszeműt”, mintsem használd? Akkor a minimalista „Hangie” fali tartót neked találták ki! A Hangie egy újfajta, roppant egyszerű kialakítású fali akasztó, amire fotómasináinkat felcsavarozhatjuk, és festményként „közszemlére” tehetjük otthon.

hangie1

Többé nem kell üvegvitrinekkel bajlódnia senkinek, legfeljebb hetente elő kell venni a tollseprűt, ha a Hangie akasztóra esik a választás. A szabadon hozzáférhető fényképezőgépek óriási előnye, hogy bármikor testközelbe kerülhet velük a szenvedélyes gyűjtő, nem kell többé vitrinekbe nyúlkálni, és a többi kirakott gépet kerülgetni, hogy egy kis nyíláson keresztül kipecázhassuk a kiszemelt készüléket.

hangie2

A LaudWorks terméke négydarabos csomagban, egyelőre tíz különféle külsővel vásárolható meg 21 dolláros áron. Kialakítása rendkívül logikus: felfogatását két csavarral intézhetjük el, teherbírása elég nagy ahhoz, hogy akár egy csúcskategóriás dSLR vázat is elbírjon. A 3D nyomtatással gyártott Hangie-re az adott fotómasinát az állványmenet segítségével lehet felerősíteni.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...