Két napig a világ legprofibb fotós felszereléseivel dolgozhatsz a Tripont Stand Out Day napokon

Október 29.-30. 13.00 órától 18.00 óráig a Flashback Photo Studióban lehetősége nyílik bárkinek arra, hogy a világ legprofibb fotós felszereléseit kipróbálhassa: Phase One középformátum (100 megapixeles hátfallal), Profoto D2 és Pro-10 vakurendszerek, Tamron objektívek, Canon és Nikon fényképezőgépek, Lensbaby művészi, kreatív optikák, Vanguard táskák, állványok, állványfejek stb. mind kipróbálható lesz, ráadásul a résztvevőknek lehetőségük lesz ezeket a termékeket élesben is tesztelni. A helyszínen két profi fotómodell is jelen lesz, őket is le lehet majd kapni 🙂

tsod_mlz

A rendezvényt a Tripont Foto Video Kft. szervezi, a részvételi díj 5000,- Ft, ami mindkét napra érvényes belépőjegyet takar. Íme, a Tripont weboldalán található leírás:

„Most két napig Te is kézbe veheted a világ vezető fotósainak eszközeit. Gyere el hétvégi rendezvényünkre és próbáld ki a Phase One 100 megapixeles rendszerét, a Profoto D2-t és Pro-10-et, illetve a legnépszerűbb Tamron objektíveket. Az eseményen több helyszínnel várunk, lesz lehetőség makró és portré fotózásra – két profi modellel -, valamint teleobjektívek kipróbálására is. A fent felsorolt márkák mellett megtekinthetőek és kipróbálhatóak lesznek a Nikon és a Canon gépei, a Lensbaby objektívek, továbbá a Vanguard táskák és állványok is.

• Időpont: 2016. október 29-30. 13 órától 18 óráig
• Helyszín: Flashback Photo Studio – 1033 Budapest, Bogdáni út 1-3.

Jegy a helyszínen vagy itt a Tripont.hu-n vásárolható meg, amelynek az ára 5000 Ft és mindkét napra érvényes. Diákoknak, diákigazolvány felmutatása ellenében a rendezvény ingyenes.”

Bővebb információ és a regisztráció ezen az oldalon található. A rendezvény Facebook oldala pedig ide kattintva érhető el.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.