A Sinar új, középformátumú hátfalat mutatott be

A Leica Camera AG tulajdonában lévő, svájci illetőségű Sinar egy új, középformátumú hátfallal állt elő, amelynek lelkét egy 37,5 MP-es, 30 x 45 mm-es CMOS lapka alkotja. Az új hátfal érdekessége, hogy kifejezetten mobil használatra tervezték, így hát nem kell vele a stúdióban rostokolni. A hátfal hátoldalán egy 3”-os kijelzőn, az élőkép segítségével tervezhetjük meg a fotót, de aki akarja, vezeték nélküli összekötetés segítségével akár táblagépre is továbbküldheti az élőképet.

A Sinar S30|45 egy CF és egy SD memóriakártya fogadására lett felkészítve; ezek akár tükrözve is működhetnek – munkánk anyaga mindig biztonságban lesz. Az USB 3.0 csatlakozáson keresztül a fényképezőgép távvezérelhető, ehhez csupán a CaptureFlow szoftverre lesz szüksége a fotósnak. Ezzel a hátfallal azonban nem csak fényképezni, hanem videózni is lehet: Cine 4K és Full HD felbontásokban vehetjük fel mozgóképeinket.

A 30 x 45 mm-es CMOS lapka érzékenységét legfeljebb ISO 12500-ig lehet felcsavarni – ez az érzékenység álló- és mozgóképkészítéskor egyaránt használható. A hátfal a Sinar S-CS adapter segítségével képes fogadni a Leica CS objektívjeit – a kompatibilitás teljes körű. A Sinar S30|45 kezelőfelülete a lehető legegyszerűbb kivitelt kapta, így ergonómiailag szinte tökéletes használhatóság garantált. A készülék 15 FÉ dinamikaátfogású, RAW fájljai 16-bitesek, és a szenzor előtt nincs aluláteresztő szűrő. A Sinar S30|45 DNG, JPEG, DNG+JPEG fájlokat képes menteni; a puffer 2 GB méretű.

Mint mindennek, ami jó, úgy a Sinar S30|45-nek sem alacsony az ára: 13 450 euró (+ÁFA) áron fogják értékesíteni. Bővebb infó itt olvasható róla.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...