Letölthető a Nikon D5500 legújabb vezérlőszoftvere

1.02-es verziószámot kapta a Nikon D5500 tükörreflexes fényképezőgép legfrissebb vezérlőszoftvere, amit már le is tölthetünk a Nikon weboldaláról, innen. A frissítésben alábbi módosításokat hajtották végre a szoftvermérnökök:

  • A fényképezőgép nem reagált a választógomb jobb gombjának lenyomására a SAJÁT MENÜ > Elemek hozzáadása > EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ > c Időzítők / AE-rögzítés elemének hozzáadásakor.
  • A zárat esetenként nem lehetett élő nézetben az érintéses kioldás vezérlőgombjaival kioldani, amikor automatikus élességállítást használtak úgy, hogy SB-800 vakuegység csatlakozott a készülékhez.
  • Az automatikus élességállítást és az elektronikus rekeszvezérlést egyaránt támogató objektívek (E típusú objektívek) használata esetén néha előfordult, hogy az élő nézetben készített fényképek expozíciója eltért az optimálistól.
  • Amennyiben keresős fényképezés során bekapcsolták a kép megtekintése funkciót, a fényképezőgép esetenként a fényképezési információkat jelenítette meg az utoljára készített kép helyett, amikor fényképezést követően a felhasználó eltávolodott a keresőtől.
  • A fényképezőgép néha nem mentette el az EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ > a Automatikus élességállítás > a3 Beépített AF-segédfény elemében kiválasztott beállítást, miután a módválasztó tárcsát másik állásba forgatták.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...