Jövő héten hatalmas Panasonic buli lesz!

Június 9-én, azaz jövő hét pénteken hatalmas Panasonic buli lesz a Fotoplus budapesti szaküzletében, ahol a japán gyártó összes legújabb LUMIX terméke megtekinthető és kipróbálható lesz! Akinek pedig kérdése lenne a fényképezőgépek, objektívek, vagy akár a fotózás kapcsán, az egy igazi profinak, Sárvári Gézának teheti fel azokat. Aznap azok is jól járnak majd, akik vásárlásra adják fejüket: minden megvásárolt Panasonic termék árának 10%-át le lehet vásárolni a Fotoplus fotós boltban! Íme, a részletek:

„Induljon jól a nyár egy Panasonic bemutatóval!

Jöjjön el a FotoplusPRO szaküzletbe és vegyen részt a Panasonic LUMIX napon!

Azon túl, hogy kézbe veheti és kipróbálhatja a Panasonic újdonságait most lehetősége nyílik tanulni egy igazi profitól Sárvári Géza LUMIX Ambassador személyében!

Annak érdekében pedig, hogy garantáltan jó napja legyen nálunk a bemutatónap alatt vásárolt bármely Panasonic termék árának 10%-át a Fotoplus kínálatában szereplő bármely további termék vásárlása vagy szolgáltatás igénybevételekor beszámítjuk!
Az ajánlat kizárólag 2017.06.02-án érvényes!

Mikor? 2017. június 9. pénteken 10:00-18:00 óra között
Hol? 1117 Budapest, Nádorliget u. 7/b.

Figyelem! Az ajánlat a Panasonic LUMIX GH5 fényképezőgépekre nem érvényes. Bruttó 500.000 Ft feletti vásárlás esetén a végösszeg 7% vásárolható le.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...