Firmware dömpinggel jelentkezik a Canon

Újabb három tükörreflexes fényképezőgépének vezérlőszoftverét frissítette a Canon. Az érintett modellek az EOS 1Dx Mark II, az EOS 6D, és az EOS 5D Mark III. Mindhárom fényképezőgépnél ugyanaz volt a frissítést kiváltó ok, mint az EOS 5DS/R vázaknál is: „Kijavítja azt a hibát, amely miatt a normál exponálás nem érhető el, vagy szokatlan expozíciót eredményez a Silent LV (Csendes élő kép) használatakor az alábbi TS-E objektívekkel készített képek esetében: TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO, vagy TS-E 135mm f/4L MACRO.”.

Az EOS 1Dx Mark II esetében az új firmware a fentebbin kívül következőt is javítja: „Támogatást biztosítunk a kromatikus aberráció korrekciójához, a peremsötétedés korrekciójához, torzításkorrekcióhoz, és a digitális objektívoptimalizáláshoz a Digital Photo Professional szoftver használata esetén, RAW formátumú képek feldolgozásához a következő TS-E objektívekkel történő felvételkészítéskor: TS-E 17mm f/4L, TS-E 24mm f/3.5L II, TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO vagy TS-E 135mm f/4L MACRO.”.

Az új vezérlőszoftverek letölthetőek ezekről a linkekről: EOS 1Dx Mark II, EOS 6D, EOS 5D Mark III. Mint mindig, felelősséget most sem vállalok sem a linkekért, sem a firmware-ekért! Mindenképp ellenőrizd, mit töltesz le!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...