Két belépő kategóriás dSLR-t dob piacra a Canon

A Canon nem egy, hanem kapásból két új, belépő kategóriás tükörreflexes fényképezőgéppel lepte meg ma reggel rajongóit. A szóban forgó masinák az EOS 2000D és az EOS 4000D, melyek praktikus és könnyen kezelhető funkciókkal kívánnak beférkőzni a fotózással barátkozók szívébe. Mindkét fotómasina APS-C méretű CMOS lapkára épül, ami az EOS 2000D esetében 24, az EOS 4000D-ben pedig 18 MP felbontást kínál. Lássuk, mit mond róluk a hivatalos sajtóközlemény:

Sajtóközlemény

Vadonatúj DSLR fényképezőgépek bővítik a Canon választékát: új EOS 2000D és új EOS 4000D

A Canon Europe ma mutatja be a Canon legújabb belépő szintű DSLR fényképezőit: az EOS 2000D és EOS 4000D termékeket. Praktikus és könnyen kezelhető funkciók széles választékával ezek az új fényképezőgépek a cserélhető objektíves fotózás világába újonnan lépő fotósok számára jelentenek ideális választást. Biztosak lehetnek abban, hogy rendkívül részletes DSLR minőségű képeket és Full HD videókat hozhatnak létre a Canon DSLR család legújabb tagjaival.

A Canon belépő szintű DSLR sorozatának két legújabb tagja, az EOS 2000D és az EOS 4000D azoknak készült, akik folyton új élményeket keresnek és másokkal is szeretnék megosztani kalandjaikat a közösségi oldalakon. Az APS-C szenzortechnológiának, a DIGIC 4+ képfeldolgozó processzornak, az egyszerűen kezelhető Wi-Fi kapcsolatnak és az eszközbe integrált útmutatóknak köszönhetően a történetek nagy részletességű fényképekkel és Full HD videókkal mesélhetők el.

Az EOS 2000D új 24,1 megapixeles APS-C szenzora és az EOS 4000D 18 megapixeles APS-C szenzora látványos felvételek készítését teszi lehetővé, egyszerűen kezelhető mélységélesség-szabályozással, amellyel csodálatosan elmosódott hátterek hozhatók létre. A hangulatos éjszakai felvételekről sem kell lemondani, hiszen mindkét modell jól kezeli a gyenge fényviszonyokat, akár ISO 6400-ig terjedő fényérzékenységgel, ami ISO 12800-ra bővíthető.

A mindkét modellben megtalálható DIGIC 4+ képfeldolgozó processzor szolgál a Canon Scene Intelligent Auto mód alapjául, amely kiváló képminőségű azonnali felvételkészítést tesz lehetővé, mivel automatikusan optimalizál minden beállítást. A gyors és azonnal reagáló DIGIC 4+ képfeldolgozó processzor mindkét modellben lehetővé teszi a Full HD videofelvételt, amely gondoskodik az emlékek filmszerű megörökítéséről.

A hátsó LCD-képernyő mellett (7,5 cm az EOS 2000D modellen, és 6,8 cm az EOS 4000D esetében) mindkét fényképezőn középre helyezett optikai kereső is van, amely autentikus fényképezési élményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy úgy dokumentáljuk a történeteket, ahogyan szabad szemmel láttuk. A gyors mozgások legfontosabb pillanatai is könnyen megörökíthetők az érzékeny és precíz kilencpontos automatikus élességállítással és a 3,0 fps sebességű sorozatfelvétel funkcióval.

Mindkét fényképezőgép Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, így a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével (iOS és Android) könnyedén csatlakoztathatók az okostelefonokhoz, lehetővé téve a felvételek szinte azonnali megosztását a közösségi oldalakon. Az új felvételek Wi-Fi kapcsolaton keresztül kényelmesen feltölthetők a Canon ingyenes Irista felhőszolgáltatásába, így a megosztott történetek és emlékek soha nem vesznek el.

Ezt az EOS 2000D esetén még könnyebbé teszi az integrált Near Field Communication (NFC) technológia, amely egyszerűen az eszköz és a fényképezőgép összeérintésével képes Wi-Fi-kapcsolatot létrehozni (kompatibilis Android készülékeken).

Mindkét modell egyszerűen követhető, közvetlenül a fényképezőgépben elérhető útmutatókat tartalmaz, amelyek nagy segítséget jelenthetnek a korábban csak okostelefonnal fotózó, ismereteik bővítésére törekvő felhasználók számára. Mindkét kamera hat képbeállítást tartalmaz az alapvető automatikus módokon kívül, valamint számos kreatív szűrőt biztosít, így a felhasználók szabadon kísérletezhetnek és élvezhetik az alkotás szabadságát, hogy minél dinamikusabb és élvezetesebb történeteket meséljenek el. Akik először használnak DSLR fényképezőgépet, nagyra fogják értékelni a Canon Photo Companion alkalmazást, amely minden segítséget megad ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a felvételekből.

Az EOS 2000D és az EOS 4000D kiváló akkumulátoros üzemidővel büszkélkedhet: körülbelül 500 képre, és 1 óra 30 perces, illetve 1 óra 15 perces HD videofelvételre elegendő, így a hosszabb kalandok során sem kell lemondani a felfedezés szabadságáról és a kiváló minőségű felvételekről.

A két DSLR modell több mint 80 Canon EF és EF-S objektívvel és a tartozékok széles választékával kompatibilis, nagyszerű lehetőségeket kínálva a kezdőknek a rendszerük folyamatos bővítéséhez és a fotózási képességeik fejlesztéséhez. Az új fényképezőgépek külön alapgépként vagy különféle objektívekkel együtt is forgalomba kerülnek, beleértve egy 18–55 mm-es f/3,5-5,6 IS II objektívet is.

A Canon legújabb belépő szintű DSLR fényképezői ideális választást jelentenek a cserélhető objektíves fényképezés világával most ismerkedők számára. A Canon EOS 2000D és a Canon EOS 4000D egyszerű és megbízható működése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletes felvételekkel és tűéles Full HD videókkal örvendeztessék meg magukat és ismerőseiket. Az okostelefonos fényképezés világából egy szinttel feljebb lépők számára a Canon új DSLR fényképezőgépei intuitív megoldást biztosítanak a rendkívüli részletességű, professzionális képek készítéséhez.

Az új termékek előrendelhetők a hivatalos Canon kereskedőknél 2018. február 26-tól, kiskereskedelmi forgalomba 2018. áprilisától kerülnek.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...