Fotósbörze és garázsvásár lesz a Tripont Majálisán!

Létszámkorlátozás nélküli fotós összeröffenés lesz a Tripont Foto Video Kft.-nél május 5-én, szombaton, ahol 9 és 14 óra között lehet majd adni-venni az otthon amúgy már csak porosodó használt fotós cuccokat. A Tripontnak ez immár harmadik ilyen bulija (a részvétel és a 125 x 90 centis kiállítási asztalok bérlése egyaránt ingyenes), és maguk a szervezők is kedvező árú, új és használt termékekkel, valamint akciókkal várják az érdeklődőket. Lesz meglepetés is! A rendezvényre ezen az oldalon tudsz feliratkozni.

Tripont Majális 2018 – Fotóbörze és garázsvásár

Hozd el Te is a sarokban porosodó fotós cuccaidat május 5-én szombaton 9-től 14 óráig tartó harmadik fotóbörzénkre. Kedvező árakkal, akciókkal és használt, illetve új fotós termékekkel készülünk a Tripont udvarán, a boltban, valamint meglepetésekkel, hogy kellemesebb legyen a böngészés.

Az eseményen örömmel látunk kiállítókat és vendégeket, mind a belépés, mind az asztalok (125 × 90 cm) bérlése díjtalan.

Kiállítóként a részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérünk, hogy ha szeretnél kiállítani az eseményen, akkor írj egy levelet az fotoborze@tripont.hu emailcímre, melyben megjelölöd hány darab asztalra lenne szükséged.

Látogatóként pedig kérünk az esemény oldalának tetején található regisztráció feliratra kattintva tudsz regisztrálni.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.