Nagy bulinak ígérkezik az idei Tripont Nyári Fotófesztivál!

2018. június 16-17. – ezt a két napot mindenképp tedd szabaddá, mert olyan élményben lehet részed, amit máshol keresve sem találsz! A Tripont Nyári Fotófesztiválján két nap csak a fotózásról fog szólni: az NDustrial Studios fotóstúdióban nem csak az egzotikus fotós eszközöket próbálhatod majd ki, hanem érdekes technikákat is elsajátíthatsz a workshopokon, előadásokon. A szervezők 400 fősre tervezik a bulit, ahová regisztrálni kell. Idézem a Tripont Foto Video Kft. weboldalán található sorokat:

„Tudjuk hol leszel idén nyáron!

Ha szeretnéd igazán jól indítani a nyarat, gyere el a Tripont Nyári Fotófesztiválra, ahol két nap csak a fotózásról szól majd! Itt egy helyen kézbe veheted és kipróbálhatod a különböző gyártók újdonságait, emellett számos érdekes előadáson vehetsz részt. A fényképezőgépeket, objektíveket és a különféle stúdiótechnikai felszereléseket modellfotózás keretein belül is tesztelheted.

Velük biztosan találkozhatsz a Tripont Nyári Fotófesztiválon:
Nikon, Canon, Vanguard, Peak Design , Phase One, Hasselblad, Fujifilm, Olympus, Sony, Tamron, Sigma, Profoto, Hensel, DJI, Seconik, Nanguang, Tetther Tools, Lensbaby

A kétnapos rendezvénynek a vintage stílusú NDustrial Studios ad otthont, ami 9 különböző hangulatú és berendezésű terével teszi izgalmasabbá a tesztelést.

Az esemény pontos részleteivel és a workshopok időpontjaival hamarosan jelentkezünk, addig is írd be a naptáradba a Tripont Nyári Fotófesztivált! Hamarosan megnyitjuk a regisztrációt is az eseményre, figyeld a Facebook oldalunkat is a legfrissebb információkért!

A kétnapos rendezvényre a belépő ára online elővételben: 6000 Ft
Időpont: 2018. június 16-17.
Helyszín: NDustrial Studios (1117 Budapest, Galvani utca 6.)”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...