A Yashica visszatérését gyenge minőség és akadozó szállítás árnyékolja be

A Yashica fejlesztői a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon hirdették digiFilm Y35 névre keresztelt fényképezőgépüket – sikerrel: a tömeggyártáshoz szükséges összeget bőven túl is teljesítették a rajongók. Azonban a visszatérés nem olyan zökkenőmentes, mint azt a márka rajongói remélték volna. Egyrészt nem jut el időben a megrendelőkhöz a termék, másrészt a leszállított egységek közt is rengeteg a gyárilag hibás példány. „Expect the Unexpected”, avagy „készülj a váratlanra” hirdeti a fejlesztő, és valóban, senki sem várná, hogy egy új termék eleve hibásan kerüljön a fogyasztóhoz.

Fotó forrása: Yashica

A készülék minőségére jellemző, hogy gyakran nem működik a kioldó, vagy a fotómasina működés közben egyszerűen kikapcsol. A fejlesztőkhöz nem ritkán olyan üzenet érkezik, amiben a vásárló azt írja, boldogabb volt, míg nem kapta meg a hatalmas csalódást okozó, olcsó műanyag hatású „játékkamerát”. A cég tehát nem csak a kommunikáció, hanem a termék minőségét illetően is igen gyengén teljesít. Kár érte. (Forrás: dpreview.com)

Frissítés: A Point & Shoot Club emberei szétszedték a fényképezőgépet, amit a lentebb látható videóban meg is örökítettek. A gyártó érdekes részleteket rejtett el a gépben, de hogy mit, azt nem mondom meg, kiderül a videóból! Íme:

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...