Két új kompakt géppel bővült a Nikon palettája: íme, a Coolpix A1000 és B600!

Két új szuperzoomot jelentett be ma reggel a Nikon: az egyik a Coolpix A1000, amely 35-szörös átfogású optikával van felszerelve, míg a másik a Coolpix B600, aminek objektívje 60-szoros nagyításra is képes. Az A1000 lencserendszere az ekvivalens 24-840 mm közti tartományt fedi le, a B600-é pedig a tekintélyes 24-1440 mm közötti értékeket kínálja.

A Nikon Coolpix A1000 legfontosabb tulajdonságai:

  • 4K felbontású videó 30 kép/mp frekvenciával (Full HD-ban 60 kép/mp a csúcs)
  • Nagy elektronikus kereső 1,16 millió képpontos felbontással
  • 3”-os dönthető kijelző 1,036 millió képpontos felbontással
  • A JPEG mellett RAW formátum is választható a fotózáshoz

Kép forrása: Nikon

A Nikon Coolpix B600 legfontosabb tulajdonságai:

  • Full HD felbontású videók 30 kép/mp-es frekvenciával
  • 3”-os kijelző 921 000 képpontos felbontással
  • Gyors AF célkereső funkcióval
  • Különféle kreatív módok fotózáshoz

Kép forrása: Nikon

Sajtóközlemény

ISMERJE MEG A NIKON ÚJ, SZUPERZOOMOS COOLPIX FÉNYKÉPEZŐGÉPEIT, AMELY FELFEDEZÉSRE TERMETT

A Nikon örömmel mutatja be két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. Ezek a könnyű és egyszerűen használható kompakt fényképezőgépek éles képeket biztosítanak, a távoli témáktól a városi utcákig, a nagy látószögtől a szupertelefotós beállításig – még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

A COOLPIX A1000 35x optikai zoommal, új, beépített elektronikus keresővel és RAW képrögzítési képességgel rendelkezik. Kiváló útitárs. Ezzel a fényképezőgéppel könnyedén válthat a hangulatos nagy látószögről a részletgazdag szupertelefotós felvételekre. 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, a dönthető érintőképernyős kijelzőjével pedig könnyedén, érdekes szögekből készítheti el felvételeit.

A COOLPIX B600 fényképezőgép 60x optikai zoommal, nagy méretű monitorral és masszív markolattal van ellátva. Akár családi kirándulásra indul a parkba, akár városlátogatásra készül, ez a fényképezőgép sokoldalúan alkalmazható. Full HD videók készítésére képes sztereó hanggal. A fényképezőgép beépített kreatív módjainak sokaságával egyszerűen láthatja el művészi effektusokkal fényképeit vagy videóit.

Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Ez a két fényképezőgépünk fantasztikus választás a kreatív oldalukat felfedezni kívánó felhasználók számára. A nagy látószögtől a szupertelefotó zoomig terjedő tartománynak köszönhetően a felhasználók szinte bármilyen témát szabadon fényképezhetnek. A Nikon 16 MP-es, hátsó megvilágítású CMOS érzékelője és a rázkódáscsökkentés kiváló eredményeket biztosít gyenge megvilágítás esetén is. A SnapBridge segítségével könnyen megoszthatók a legjobb felvételek, vagy az okos eszközök távvezérlőként is használhatók.[…]”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...