Zsebben elférő óragépet mutatott be a Syrp

Olyan mozgásvezérlő óragépet mutatott be a Syrp, ami akár egy kabátzsebben is kényelmesen elfér, így a fotós bárhová magával viheti. A Syrp Genie Mini II USB-C, Bluetooth 4.2 és WiFi felületeken keresztül kommunikál okoseszközeinkkel és fényképezőgépünkkel. Az eredeti változatot még 2016-ban mutatta be a gyártó, ám ott még mikró USB aljzat és 4.0-ás Bluetooth volt rendszeresítve. A Genie Mini második generációja tehát minden téren megfelel a kor elvárásainak.

Kép forrása: syrp.co

A Syrp Genie Mini II rendkívül finom és folyamatos mozgású óramű, így a legapróbb, legrészletesebb mozgás sem jelent kihívást a rendszer számára. Time lapse felvétel, több soros panorámakép, csillagfotózás (csillagkövetés) és HDR felvétel szerepel a készülék repertoárjában, amiket a Genie 2 alkalmazással vezérelhetünk (iOS és Android alá egyaránt elérhető). Az alkalmazás számos előre felprogramozott funkciót kínál, de egyébként kulcspozíció vezérelt mozgásokat mi magunk is „megrajzolhatunk” az appban. A Syrp Genie Mini II 3,9 kg teherbírású, s az állvány és a fényképezőgép közé szerelendő.

Az áramellátásról egy beépített Li-ion akku gondoskodik, ami hat órányi folyamatos üzemet biztosít egy töltéssel. A gép egy 360 fokos fordulatot 33 mp alatt tesz meg, és 250 dollárért máris előrendelhető a Syrp honlapján. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...