Fotópályázatot hirdet a Hasselblad – értékes nyeremények várnak rád!

Alkotó, mesemondó, művész, kalandor, városi felfedező – mindegy, milyen címszó alatt fotózol, a felvételeid mind történeteket mesélnek! A „Hasselblad X You” lehetőséget és teret kínál minden X System használónak, hogy megmutassa, mi mindent alkot az X1D-50c, vagy X1D II rendszerével, és bemutassa a kép mögött álló művészi folyamatot. A pályázaton részt vevők hetente nyerhetnek egy XCD 21, egy XCD 45, vagy egy XCD 90 optikát, illetve egy 50%-os engedményt az XCD 35-75 mm-es zoomobjektív árából. Mindemellett a Peak Design és a PolarPro által rendelkezésre bocsátott értékes kiegészítők várnak a nyertesekre! A zsűri által kiválasztott művek bemutatásra kerülnek a Hasselblad weboldalán és közösségi oldalain, valamint a partnercégek csatornáin.

Kép forrása: Hasselblad

Ha ezek után még mindig hezitálnál, a fődíj biztosan meggyőz, hogy részt vegyél a pályázaton: a heti nyertesek közül a pályázat végén a Hasselblad illetékesei és egy kívülálló zsűri kiválaszt majd egy fotóst, aki meglátogathatja a gyártó Göteborgi főhadiszállását Svédországban. A látogatás során a nyertes betekintést nyerhet a fényképezőgépek gyártási folyamatába, valamint meglátogathatja a Hasselblad Foundationt és a Göteborgi Művészeti Múzeum „Hasselblad and the Moon” (A Hasselblad és a Hold) című állandó kiállítását. Természetesen a győztest nem engedik el üres kézzel innen sem: egy Hasselblad 907X Special Edition különkiadású váz, valamint a Peak Design és a PolarPro további ajándékai ütik az illető markát!

Ha kedvet kaptál, akkor ezen a weboldalon még több információt olvashatsz a fotópályázatról, majd egyből regisztrálhatsz is!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...