Megtanulnád a Capture One használatát? Akkor itt a helyed!

Ha már eleged van a hibát hibára halmozó, ósdi, esetleg nem elég funkcióval, szolgáltatással rendelkező, vagy egyszerűen túl lassú képfeldolgozó szoftverekből, akkor próbáld ki te is a Phase One Capture One-t! Ha a váltástól csak az újtól való (indokolatlan) félelem, a kellő ismeretek hiánya tart vissza, akkor most kézbe kapod a megoldást: a Tripont Fotótechnikai Szaküzlet és az Artwork Photo Kft. szervezésében két pénteki délutánon sajátíthatod el a Capture One magabiztos használatát! Február 14-én és február 21-én délután 16:00 órától egészen 18:00 óráig tart a fejtágítás, aminek Facebook oldalán alábbiakat olvashatjuk:

Capture One alapok

…ha szeretnél többet kihozni a gépedből és a képeidből
…ha egy magasabb szintre lépnél a képszerkesztésben
…ha kíváncsi vagy hogyan válthatnál Capture One-ra egyszerűen
…ha azt gondolod, hogy a Capture One kezeléséhez pilótavizsgára van szükség, de neked csak kismotorra van jogsid

akkor gyere és segítünk!

Ismerd meg a világ vezető RAW feldolgozó szoftverét egyszerűen, kiscsoportos oktatás keretében a Phase One és a Capture One magyarországi képviseletének tanfolyamán. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket, próbáld ki saját képeiddel!

A tanfolyam 2×2 óra, február 14-én és 21-én péntek délután 16:00-tól. (A tanfolyam első része február 14-én 16:00-18:00, második része február 21-én 16:00-18:00 lesz.)
Ára: 10.000.- Ft.
Helyszín: Sony Magyarország oktatóterme, 1138 Budapest Váci út 144-150.

Részvételi feltételek:

Regisztráció: https://www.tripont.hu/esemenyek?hirfolyam_id=185

A tanfolyam díjának befizetése 02. 12-ig ; Fizetésel kapcsolatos részletekért érdeklődj a: horvath.dani@tripont.hu e-mailcímen.

Saját laptop, előre installált, működő Capture One 20 szoftverrel*. A 30 napos próbaverzió innen letölthető: http://tinyurl.com/vdebamh

A csoportlétszám limitált, tehát mielőbb regisztrálj! Minden kedves érdeklődőt és tanulni vágyó fotóst várunk az oktatásunkon. Ne gondolkodj tovább, bármilyen kérdésed van, mi segítünk! Ja, és ne felejts el pár saját képet hozni!

*a regisztráció és a tanfolyam megkezdése között szívesen segítünk az installálásban, de a helyszínen az idő rövidsége miatt már nem lesz mód a telepítésre. A tanfolyamon a Capture One Pro 20 programverzióval foglalkozunk.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...