Számos Nikon termék hiánycikk és egy ideig még az is maradhat

A COVID-19 világjárvánnyal szerintem már mindenkinek tele a hócipője. Nincs ez másképp a gyártóknál sem: például Japánban a pandémia kapcsán kihirdetett szükségállapot miatt a legtöbb gyártó, vállalat február 7-ig zárva tart, így a Nikon esetében is csúszhatnak többek között a Z 6II és a Z 7II szállítmányok. A legtöbb üzletben számos fotós termék jelenleg hiánycikk, és egyelőre nem tudni, hogy ez a helyzet mikor fog változni, mikor tudják a forgalmazók, viszonteladók ismét feltölteni raktárkészleteiket. A Nikon főhadiszállásának weboldalán tegnap az alábbi közleményt tették közzé (gugli ferdítés):

Válasz új koronavírus fertőzésre (frissítve 2021. január 12-én)

Szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket az összes gyászoló családnak és azoknak, akik meghaltak az új koronavírus-fertőzés miatt. Imádkozunk azért is, hogy az érintettek és a nehéz helyzetben lévők a lehető leghamarabb felépüljenek.

A sürgősségi nyilatkozat kiadására válaszul a Nikon-csoport február 7-ig folytatja a gyártást az intézkedések megerősítése érdekében, miközben betartja az “üzleti tevékenység folytatásának és a fertőzések terjedésének megakadályozása mellett” politikáját. Olyan intézkedéseket fogunk végrehajtani, mint például az alkalmazottak számának 30% -ra vagy annál kevesebbre csökkentése, kivéve azokat a munkahelyeket, amelyeket okvetlenül be kell tölteni, és megszüntetjük az otthoni munkavégzéshez szükséges napok maximális számát.

Elnézését kérjük ügyfeleink és üzleti partnereink számára okozott kellemetlenségekért, és köszönjük megértését.

A jövőben továbbra is kiemelten kezeljük az alkalmazottak és családjuk, az ügyfelek, az üzleti partnerek és az üzleti létesítmények közelében lévő emberek biztonságát és a fertőzés terjedésének megakadályozását, a kormány és az önkormányzatok útmutatásainak és kéréseinek megfelelően. Folytatjuk.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...