10 000 dollárt kap két heti nyaralásért ez a fotós

Álommunka előtt áll az a tehetséges fotós, akit felvesznek a Days Inn by Wyndham szállodalánc „Sunternship Programjába”, ugyanis a kiválasztott kvázi kétheti fotós nyaralás után kap még kézhez 10 000 dollárt, azaz bő 3,1 millió forintot. A meghívás tartalmazza továbbá a „koszt és kvartéj” költségeit is, persze, a delikvenst a szállodahálózat hoteljeiben szállásolják el útja során. Mert utaznia kell, hiszen erről szól az egész program: nyálcsorgató felvételekkel népszerűsíteni Amerika legszebb reszortjait. Az augusztusban induló program keretein belül a fotósnak lehetősége van arra, hogy (valamelyest?) szája íze szerint alakítsa a menetrendet, és annyi fényképet készítsen, amennyit csak lehet, hogy ösztönözzön másokat is az utazásra.

A kép csak illusztráció

A Days Inn a következőket írja: „Próbára téve fotózási készségeid, útközben fényképeket készítesz, amivel komoly tapasztalatot szerzel. Az elkészített egyedi fotók és videók a márka webhelyén – a daysinn.com weboldalon – és a közösségi média csatornáin is megjelennek. A program idén augusztusban, két hét alatt zajlik.”.

Ha azt nézzük, hogy ez kvázi egy „gyakornoki” munka, szép összeg jár érte. A 10 000 dollár, az ingyenes ellátás és a földi transzfer önmagában egy komoly összeg lenne. A program csak az USA-ban található Days Inn by Wyndham hotelekre és szállodákra vonatkozik, és fotósunknak további pénz (jogdíj) nem jár a felvételek után. Ja, még valami: a 10 000 dolláron felül még napi 250 dollár utazási támogatás is jár a kiválasztottnak, így „kimaxolhatod a helyi látványosságok és a szép környezetek bejárását”. A gyakornoki munka után hősünk gyémánt-szintű tagsági státuszt kap a szállodaláncnál, és egy „csillogó-villogó” ajánlólevelet (gondolom, a fotós Instagramjára, vagy akárhova kéri) a Days Inn by Wyndham egyik vezetőjétől.

Sajnos, a programra csak az életük 21. évét betöltött amerikai állampolgárok jelentkezhetnek. Egy csodálatos, „Nappal kitöltött” jelentkezési fotó és egy 300 szóból álló motivációs levél is szerepel az elvárások közt. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...