Tényleg nagyon komoly akcióval indítja a nyarat a Nikon!

Termékenként akár 72 000 forintot is megspórolhat az, aki a május 14-től tartó, július 19-én véget érő időszakban vásárolja meg kiszemelt Nikon szettjét. Nincs regisztráció, nincs várakozás, a kedvezmény azonnali, tehát már eleve a csökkentett árat kell a boltban, a webshopban kifizetnünk! Mutatom a részleteket:

Sajtóközlemény

TÖBB FÉNY. TÖBB RÉSZLET. MÉG TÖBB ÉRTÉK – A Nikon hatalmas azonnali kedvezményekkel indítja a nyarat

Minden fotográfia és fényképezőgépek iránt érdeklődő figyelmébe ajánljuk! A Nikon az idei nyarat is fantasztikus azonnali kedvezményekkel indítja. A megjelölt akciós termékek megvásárlásakor az azonnali kedvezmény összege elérheti termékenként akár a 72 000 Ft összeget is. A kedvezményhez a korábbiakhoz hasonlóan: nincs szükség regisztrációra. Nem szükséges vásárlási bizonylatot bemutatni. A kedvezmény a vásárláskor azonnal életbe lép.

Az akció 2021.05.14-től 2021.07.19-ig tart, és vásárlónként az akcióban szereplő legfeljebb két fényképezőgép, három objektív és három távcső megvásárlását fedi le. A kedvezmény csak az akcióban szereplő, a Nikon Magyarország által értékesített és az akcióban részt vevő viszonteladóktól megvásárolt termékekre vonatkozik. A kedvezmények utólag nem érvényesíthetők.

A kedvezmény kiterjed a Z 5, a Z 7, Z 7II és Z 6II Nikon teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgépekre, a Z 6II Essential Movie szettre, a DX-formátumú képérzékelővel rendelkező Z 50 modellre, valamint tizennégy NIKKOR Z objektívre. Ezúttal a PROSTAFF 3S sorozat távcsövei is részt vesznek az akcióban.

A kedvezményes termékek részletes listája, valamint az akció feltételei elérhetők ide kattintva: www.nikon.hu/promocio

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...