Karosszéked kényelméből próbálhatod ki magad fotósként a Photography Simulatorral

Egy elképesztő ötletet valósítanának meg a Photography Simulator fejlesztői: olyan játékprogramot ötlöttek ki, ahol természetfotósként próbálhatod ki magad! First-person shooter (FPS), avagy belső nézetű lövöldözős játékhoz hasonló módon kell játszanod a Photography Simulatorral, de fegyver helyett itt fényképezőgéppel, objektívekkel és drónokkal kell operálnod. Kövesd a vadon ösvényeit, lopakodj a téma mögé, készítsd el életed felvételeit és add el anyagaidat magazinoknak! Te magad állíthatod össze fotós táskád tartalmát, és ha ügyes vagy, egy szépen ívelő karriert is befuthatsz.

A Photography Simulator fejlesztője a Madnetic Games, azt a célt tűzte ki magának, hogy olyan környezetet hozzanak létre, ami valósághűen tükrözi a természetfotózás örömeit és nehézségeit. A főszereplőnek – ugyanúgy, mint a valóvilágban – magának kell összeállítania fotós felszerelését, magának kell megszerveznie az utazást, és – nyilván – magának kell megterveznie a nyerő kompozíciót, ami lehetőleg olyan fotót eredményez, amit aztán jó pénzért el lehet adni a különböző virtuális magazinoknak.

A játékos teljes felügyeletet kap a fényképezőgépe, drónja fölött, s maga válogathatja össze az adott kihívásnak legjobban megfelelő szettet is. A terepen szabadon barangolhatunk, lopakodhatunk, de ha nem vagyunk elég óvatosak, szemfülesek, elriaszthatjuk a vadat, s lemaradunk a tökéletes fényképről. Üröm az örömben, hogy a Photography Simulator egyelőre tervezési stádiumban van, a fejlesztők még várják az érdeklődők visszajelzéseit, kívánságait, s bár a Steam felkarolta felületén a címet, még messze nem biztos, hogy valóra is válik a fotelfotósok álomjátéka. A játékmenetről készült kisfilmet itt, lentebb láthatod, míg a Steam oldalra ide kattintva jutsz el.

Válaszd ki, mit viszel magaddal terepre

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...