Frissítve! Hibrid Instant kamerát mutatott be a FujiFilm: ilyen lett az Instax Mini Evo

Klasszikus külsejű, analóg kezelőszervekkel ellátott hibrid fényképezőgépet mutatott be a FujiFilm: az Instax Mini Evo a digitális világ előnyeivel ötvözi az instant film szépségeit. Az Instax Mini Evo egyben az Instax gépcsalád új zászlóshajója, így nem csoda, hogy olyan funkciókkal és szolgáltatásokkal van teletömve, amelyeket más instant masinákban hiába is keresnénk.

Képek forrása: Instax

A december 3.-tól kapható készülék tíz új optikai (vignette, normál, soft focus, blur, fisheye, color shift, light leak, mirror, double exposure, half-frame), s tíz új film (normál, vivid, pale, canvas, monochrome, sepia, yellow, red, blue, retro) effektussal teszi varázslatossá fényképeinket. Ezeket a képi hatásokat egymással kombinálhatjuk is, így száz érdekes felvételi módban gyönyörködhetünk. A gyártó megnövelte a képek felbontását, tehát nyomataink még jobb képminőségűek lesznek. Rendelkezésünkre áll az „Instax-Rich”, illetve az „Instax-Natural” mód, ahol előbbi esetben szaturáltabb, míg utóbbival természetes színvilágot kapunk.

A beépített Bluetooth modulnak hála az Instax Mini Evo fotónyomtatóként is használható: a megfelelő alkalmazás (Instax Mini Evo) közreműködésével a mobiltelefonon tárolt felvételeinket is kinyomtathatjuk. A „Save Printed Images” funkcióval pedig telefonunkra menthetjük a fényképezőgéppel készített és kinyomtatott fotókat. Az Instax Mini Evo mellett új instant film is érkezett: a Stone Gray mini formátumú film csomagonként tíz filmet tartalmaz. Az ezüst-metál kerettel ellátott újdonság a korábbi Instax modellekkel is használható. A gyártó árakat egyelőre nem közölt. Bővebb információval az Instax termékeknek dedikált honlap szolgál.

Sajtóközlemény

Azonnali Evo-lúció:
Az egyedülálló instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgép – kapható 2022 februárjától

10 integrált objektív üzemmód x 10 filmhatású szűrő opció = 100 kifejezési lehetőség

A FUJIFILM Vállalat (Teiichi Goto elnök-vezérigazgató, képviseleti igazgató) bemutatta az új instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgépet (mini Evo), amely 2022. február 1-től kapható. A kifinomult és klasszikus megjelenés a Fujifilm ikonikus fényképezőgép-tervezői megközelítésének szinonimája. A mini Evo egyedülálló hibrid formátuma egyesíti az analóg instant fényképezőgépek funkcióinak izgalmát és élvezetét a digitális fotótechnológia képtárolási, megosztási és nyomtatási képességeivel.

A mini Evo egyedülállóan tíz integrált objektív üzemmódot és tíz filmhatású szűrő opciót kínál, amelyek összesen 100 különböző kombinációt tesznek lehetővé a fotósok számára, hogy kifejezhessék magukat és egyedi felvételeket készíthessenek. Az instax mini instant filmmel párosítva pedig a mini Evo az eddigi legjobb minőségű, 600 dpi-s instax instant nyomatokat készíti el közvetlenül a fényképezőgépről kinyomtatva.

“Az instax mini Evo egyedülálló és csúcskategóriás kiegészítője az instax családnak” – mondta Toshi Ida, a FUJIFILM Europe elnöke. “Ezt a hibrid fényképezőgépet és nyomtatót úgy terveztük, hogy a fotósok rugalmasan válthassanak az analóg és a digitális élmény között, így kiválaszthatják az azonnal nyomtatandó, a megosztandó, és a későbbi hozzáférés érdekében tárolható képeket. A mini Evo 100 képrögzítési módot és az eddigi legjobb instax instant nyomtatási minőséget kínálja, mindezt időtlen, klasszikus dizájnban, így a mini Evo egyedülálló társ az élet mérföldköveinek azonnali megörökítéséhez és megosztásához”.”

Az új instax mini Evo okostelefon-alkalmazás*1, amely a mini Evo készülékhez jár és Bluetooth*² technológiát használ, számos új, fejlett funkcióval bővül. Először is, az “Átvitt képek” funkció lehetővé teszi a mini Evo készülékkel készített instax képkockák átvitelét az okostelefonra. A mini Evo a “Direct Print” funkcióval fotónyomtatóként is használható, ahol bármilyen fényképet kinyomtathatsz az okostelefonod fényképezőgépének galériájából. És ez még nem minden, a távoli fényképezési képességet és a képtárolási opciót is tartalmazza a még sokoldalúbb felhasználás érdekében.

A mini Evo fő jellemzői a következők:

10 integrált objektív üzemmód x 10 filmhatású szűrő opció = 100 kifejezési lehetőség
A mini Evo ötvözi a klasszikus formát a modern funkcióval, és számos olyan funkciót kínál, amelyeket az instax-felhasználók már megszokhattak, néhány új csavarral kiegészítve. Ez a fényképezőgép 10 integrált objektívmóddal és 10 szűrőopcióval rendelkezik, amelyek 100 különböző kombinációt kínálnak a fotósok számára, hogy kreatívan kifejezhessék magukat , egyedi felvételekkel.

Szelfik, tárolás és még több
A mini Evo fényképezőgép hátoldalán egy 3 hüvelykes LCD-képernyő is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a képek kiválasztását, a képkockák hozzáadását, a szerkesztést, a nyomtatást és a képbeállítások módosítását, és amelyet egy beépített lítiumion akkumulátor támogat, amely akár 100 felvétel elkészítéséhez is képes. A Micro SD-kártya foglalat biztosítja, hogy a képek tárolására bőven legyen hely a későbbi élvezetekhez, míg a szelfitükör segít a felhasználóknak abban, hogy minden alkalommal tökéletes szelfit készítsenek.

Új filmvariáció elérhető
A mini Evo bevezetésével párhuzamosan kerül forgalomba az új instax mini Stone Gray instant film, amely új kontrasztot jelent a hagyományos fehér szegélyű megjelenéshez képest. A stílusos szürke szegély szemet gyönyörködtető kontrasztot nyújt az élénk nyomtatott képekkel szemben. Az Instax mini Stone Gray instant film 10 expozíciót tartalmazó csomagban lesz kapható.

Árak és elérhetőség
A mini Evo klasszikus, fekete és ezüst kombinált kivitelben lesz kapható, és 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 199,99 € áron. Az új instax mini Stone Gray instant film várhatóan szintén 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 9,99 € áron. (Hivatalos bruttó hazai fogyasztói ár még nem elérhető!)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...