Ez a készülék akár 12 órányi plusz áramot adhat gépednek

A NAB 2022 rendezvényen jelentette be újdonságait a Core SWX: két új termékkel bővül a Powerbase Edge áramforrások családja. A Powerbase Edge Link és a Powerbase Edge Lite 70, illetve 49 Wh teljesítményű mobil áramforrások, amiket arra terveztek, hogy fényképezőgépeket és videokamerákat lássanak el árammal. Az eszközöket a fényképezőgép aljára, az állványmenetre kell felcsavarni – a nagyobbik modell a rábízott fotómasinát és tartozékait akár 12 óráig képes árammal ellátni.

Kép forrása: coreswx.com

A 14,8 V, 70 Wh teljesítményű egységen (a Powerbase Edge Link) két darab, egyenként 5 Voltos USB aljzat található, illetve két 14 V D-Tap kimenet, amiről „bármi, amire a filmkészítés során szükség lehet” működtethető. A termék beépített, háttérvilágítással rendelkező kijelzőjéről leolvashatjuk a töltöttségi szintet, illetve a becsült hátralévő üzemidőt. Ha nem szeretnénk a plusz akkut a fényképezőgépre csavarva tartani, akkor egy gyorskioldós cseretalppal is felerősíthetjük azt, így pillanatok alatt felszerelhető, illetve levehető az egség a gépünkről.

Kép forrása: coreswx.com

A Powerbase Edge Lite hasonló nagyobbik testvéréhez, de értelemszerűen kisebb teljesítményű, illetve hiányzik róla a cseretalpas rendszer. A 14,8 V 47 Wh teljesítményű csomag legfeljebb nyolcórás üzemidőt nyújthat. A háttérvilágítással ellátott kijelzőt itt egyszerű LED-ek helyettesítik, ezek mutatják az akku töltöttségi szintjét. Az USB és a D-Tap portok itt is jelen vannak. A kisebbik 150, a nagyobbik 280 dolláros áron lesz megvásárolható – előbbi május közepétől válik elérhetővé, míg a Powerbase Edge Link már előrendelhető. Bővebb infó a gyártónál található.

Kép forrása: coreswx.com

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.