Egy régebbi dSLR-hez adott ki új vezérlőszoftvert a Nikon

Most sem csalódtam a Nikonban, ugyanis a vállalat még a régebbi termékeit sem hanyagolja: a fejlesztők új firmware-t adtak ki a D7500-hoz (bemutatóm róla itt lvasható). Az APS-C szenzoros készüléknek így már 1.11-et ír a menüje frissítés után. Az új alapszoftver az alábbi módosításokat, fejlesztéseket, javításokat tartalmazza. Idézem a Nikon magyar weboldalát:

– Megoldottuk azt az esetenként előforduló problémát, amely optikai és rádiós vezérlésű vakuegységekkel élő nézetben végzett fényképezés során megakadályozta az optikai vezérlésű egységek működését.
– Megoldottuk azt a problémát, hogy rögzített vakuegység esetén a fényképezőgép néha figyelmen kívül hagyta a [FÉNYKÉPEZÉS MENÜ] [ISO érzékenység beállítása] > [Legnagy. érzékenység command dial mellett] menüpontjában megadott értéket, miután a felhasználó a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Beállítások mentése/betöltése] > [Beállítások betöltése] funkciójának használatával beállításokat töltött be.

Megjegyzés

Amennyiben fényképezőgépén jelentkezett a fenti két probléma közül a második, a firmware frissítése önmagában nem oldja meg a helyzetet. A frissítés elvégzését követően hajtsa végre az alábbi műveletek egyikét:
– állítsa az összes beállítást alapértékre a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Minden beállítás alapértékre] > [Visszaállítás] funkciójával, vagy
– ha korábban elmentette beállításait a memóriakártyára, töltse be azokat a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Beállítások mentése/betöltése] > [Beállítások betöltése] funkciójával.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...