Míg rotyog az ebéd, olvasd el ezt!

Összegyűjtöttem egy pár sornyi olvasnivalót a szombati kora délelőtti órákra. Pletykák és egy szomorú hír a terítéken, íme:

Canon: korábban már esett róla szó, hogy a Canon minden bizonnyal be fogja mutatni a népszerű EF 135 mm F2L USM tükörnélküli vázakra való utódját, ami nemes egyszerűséggel az RF 135 mm F1.8L USM névre hallgathat. A napokban felröppent egy szinte biztosra vehető pletyka, miszerint ezt az üveget még idén, év vége felé fogják hivatalosan bejelenteni, hogy aztán valamikor 2023 elején meg is vásárolhassuk (már akinek lesz rá pénze).

FujiFilm: a japán gyártó X-T5 modelljében vélhetően egy klasszikus felépítésű, tehát nem X-Trans, nem többrétegű képérzékelő játszhatja majd a központi szerepet. A lapka 40 MP-es felbontással rendelkezik, ami bőségesen elegendő lehet szinte minden célra ebben a szegmensben.

OMDS: és a rossz hír, hogy az Olympus utódja, az OMDS egyelőre felfüggesztette a sokak által áhítattal várt Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400 mm F4.5 TC 1.25x IS PRO előrendelhetőségét, mert a már eddig beérkezett igényeket sem tudják teljesíteni! Amint azonban utolérik magukat a gyárban, ismét lehet majd rendelni ezt a meseszerű objektívet. Addig is türelmünket kérik az illetékesek.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...