Fotós blog indul..

..no, nem azért, mert ilyen még nincs, hanem inkább azért, mert olyan még nincs, amilyet magam is szerettem volna olvasni – magyarul. Azok, akik tudnak külföldiül (inglis elsősorban, ugye), könnyű helyzetben vannak, hiszen több olyan kis „fotós” oldal létezik, olvasható a nagy vízen túli weblapokon, ahol egy-egy arc (kütyü imádó csendes őrült) írja le részletesen napi élményeit legújabb fétisével, szerzeményével.

Mivel jómagam is ezen őrültek közé sorolható vagyok – tehát inkább vagyok műkedvelő, mint szakbarbár -, hasonló, beszámoló jellegű oldalt szeretnék elétek tárni (remélem, nem baj, ha tegezlek, szeretem a közvetlen, barátságos beszélgető formát). Ez persze nem zárja ki a részletes készülékteszteket, sem a napi híreket, de a cikkekben a hangsúlyt nem az ISO 1600-as zajszintre, sokkal inkább a használati élményre szeretném fektetni.

Beszámolok majd érdekes pletykákról, megpróbálom majd egyes fényképezőgép-alfajok közérthető elemzését, együtt diskurálunk majd a digitális képalkotás jelenéről, jövőjéről.

Az oldal egyelőre erősen alfa státuszban van, sem a külalak, sem a tartalom nincs véglegesítve, így – kérlek – ne ítélkezz egyelőre a látottak alapján; igyekszem minél előbb, minél élvezhetőbbé tenni az oldalakat. Minden kedves olvasómnak kívánok jó szórakozást és szép fényeket!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.