Minket is érint: új vezetőt kapott a Panasonic közép- és délkelet európai régiója

A Panasonic közép- és délkelet európai régiója új vezetőt kapott, mely szerepet Christian Sokcevic tölt be február elsejétől. A döntés Magyarországot is érinti, hiszen mi is ehhez az üzleti tevékenységet irányító központhoz tartozunk. Íme, a hivatalos sajtójelentés:

pana.jpg(Kép forrása: shelf3d.com)

„A Panasonic vezetősége Christian Sokcevic-et nevezte ki a cég közép- és délkelet európai régiójának (Central and South East Europe — CSEE) élére. A pozíciót 2013. február 1-jével betöltő új igazgató 12 országban (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) zajló üzleti tevékenység irányítását veszi át.

Christian Sokcevic *kinevezése kapcsán elmondta: “Nagy megtiszteltetés számomra, hogy rám esett a Panasonic vezetőségének választása és megbízást kaptam a cég CSEE régiójának vezetésére. Elsődleges célom az, hogy erősítsem a cég régióbeli pozícióit. Ennek érdekében, az elkövetkező néhány évben szeretném megnövelni a cég piaci részesedését. Annak ellenére, hogy a gazdasági válság komoly kihívások elé állít minket, hiszek abban, hogy a Panasonic teljesítménye még jobb lehet, hiszen kiemelkedő minőségben képes innovatív, intelligens műszaki megoldásokat kínálni a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykedő vállalkozások és a vásárlók számára.”

Christian Sokcevic 1999 februárja óta dolgozik a Panasonic-nál. Az elmúlt években az európai professzionális audiovizuális üzletágban tevékenykedett, különböző vezető pozíciókban. Legutoljára az európai professzionális kamera üzletág (Professional Camera Solutions Business Unit Europe — PSCEU) igazgatója volt Wiesbaden-ben, Németországban. A cégnek ez a részlege a közvetítésekhez és filmforgatáshoz, videó felügyeleti rendszerekhez és orvosi műtétekhez biztosít professzionális kamerákat.

Az elmúlt években a Panasonic piaci pozíciói sokat javultak a közép- és délkelet európai régióban a korábbi igazgatók, Jiří Opletal és Stark István vezetése alatt. Jiří Opletal 17 évig volt vezető Csehországban, Magyarországon Stark István 18 évig. A Panasonic nagyra értékeli mindkét igazgató eddigi munkáját, amely stabil piaci pozíciót és kiemelkedő hírnevet szerzett a Panasonic-nak a régióban.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.