Két éves az MLZphoto blog!

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő! Pontosan két évvel ezelőtt indítottam útjára blogomat, amelynek jelmondata „Újdonságok a digitális fényképezőgépek világából – cikkekkel, hírekkel, érdekességekkel. Asztrofotózás, gyermekfotózás, tárgyfotó, portrék, pletykák és tények a terítéken”. Az eltelt két év nagyon tanulságos volt számomra; kaptam tőletek hideget-meleget, sokan írtok, kérdeztek, aminek nagyon örülök – zajlik az élet, na!

blogtalk.gif

Voltam a hét bloggere, a goldenblog.hu szavazáson elértem a nyolcadik (közönségszavazás), illetve az ötödik (szakmai kategória) helyezést, anyagaim 163-szor szerepeltek az index.hu címlapján, hivatkoztak a blogomra külföldi szakmai oldalak híreiben és fórumaiban (43rumors.com, digicame-info.com, fotoactualidad.com, dpreview.com, photorumors.com, gizmodo.com, petapixel.com), de aminek a legjobban örülök, hogy naponta több ezer olvasó kíváncsi posztjaimra.

Bármennyire is szeretném, nem vagyok tökéletes. Sem emberileg, sem szakmailag, ezért gyakran ejtek hibákat. Ilyenkor hálás vagyok, ha valaki vagy emailben, vagy az adott poszt hozzászólásaiban kiigazít, kiegészít – nem könnyű „egyedül vinni a bulit”, de nektek köszönhetően tudom, hogy megéri. Megéri bármikor, bármely napszakban gép elé ülni és megírni azt a hírt, azt a cikket, amiről úgy gondolom, sokakat fog majd érdekelni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az indulás óta idelátogató bő 1 millió olvasó! Röviden: köszönöm mindenkinek a bizalmat, a kitartást, a támogatást, a kritikát, az emaileket!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.