Friss információk a Panasonic DMC-GH4(K) fényképezőgépről!

A legújabb hírek szerint a Panasonic DMC-GH4 (vagy akármi is lesz a neve) februárban startol és az ára – dobpergés! – 2000 dollár ALATT lesz! Az információkat ismét az engadget.com csapata szolgáltatta, akik alábbi morzsákat szórták ki még elénk:

gh4.png

Az UHD tartalmat 200 Mbps adatsűrűséggel lehet majd felvenni és HDMI-n lesz élő kimenet is (lásd GH3). Az ALL-I itt is választható opció lesz, mint a GH3-nál is. A masina támogatni fogja a legújabb (és leggyorsabb) SDXC memóriakártyákat, melyek majd akár az UHS Class 3-nak is megfelelnek. Arról egyelőre nem esett szó, hogy mekkora felbontású szenzort tesznek bele a mérnökök, de azt ígérték, hogy videofelvétel közben is lehet majd állóképeket készíteni.

Noha a kiállított makett egy az egyben a GH3 vázat ábrázolja (átpingált modelljelöléssel), azért reménykedem benne, hogy áttervezik a memóriakártya foglalat ajtaját (a GH3-on nagyon könnyen kinyílik), esetleg két SD-kártya foglalatot tesznek bele, illetve hogy kijavítják a GH3 igen érzékeny keresőjét, amibe a képsíkra teljesen merőlegesen kell belesni, különben torz keresőképet látunk. No, reménykedjünk és izguljunk, a február már nincs is olyan messze 🙂

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...