Nem csak makrózáshoz jó a Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Az áprilistól 700 euróért kapható Canon Macro Ring Lite MR-14EX II kompatibilis az összes EOS rendszerű dSLR vázzal, és a 14-es kulcsszámú körvaku az E-TTL II fénymérésnek köszönhetően teljesen automata módban is pontos expozíciókat tesz lehetővé. A termék élességállítást segítő lámpája immár nagy fényerejű, fehér színű fényt kibocsátó LED—ekből áll, melyek lehetővé teszik az automatikus élességállítást a legrosszabb fényviszonyok közepette is. A Canon Macro Ring Lite MR-14EX II két fénycsöve igény szerint külön-külön is villantható, de a vaku akár vezeték nélküli vezérlőegységként is működtethető egy többvakus környezetben. A készülék leghosszabb újratöltési ciklusa 5,5 mp-ig tart. A rendszervaku gépre rögzítését az elődmodellel ellenben egy rögzítő kar könnyíti, gyorsítja.

MR-14EXII-550x379.JPG

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • FrenkyPub

    Tetszetos. Mar regota agyalok egy korvaku vasarlasan. Kicsit dragalom. Mas gyartoknal lehet kapni ledes lampas korvillantot ami nem tudom mennyivel gyengebb, de arban lenyegesen olcsobb. Es ugyan igy tudja jobb vagy bal oldalat vilalntani vagy mind a kettot. Tovabba folytonos vilagitasra is kepes. Igaz az inkabb videozasnal lehet jo.

  • @FrenkyPub: a LED-es csodák valóban csak filmezéshez jók, nekem eddig csak rossz tapasztalatom volt velük. Túl kemény a fényük, az olcsóbbak színhőmérséklete is gyalázatos, ráadásul a fényerő sem az igazi.

  • Mega Héja

    Amelyikkel meg lehet fotózni mondjuk iso400-on, közelről, az szanaszét vakítja a modellt…