Zseniális kiegészítő teheti élvezetessé a fotózást Androidos okostelefonunkkal

Egy roppant egyszerű, de igazán nagyszerű kis kiegészítőnek köszönhetően a külön kioldó nélküli okostelefonok is felszerelhetők dedikált exponálóval. Az apró termék a telefon 3,5 milliméteres aljzatába illeszkedik, s ha fényképezni szeretnénk, nem kell többé a telefon képernyőjének feloldásával bíbelődni, csak nyomjuk meg a gombot és máris kész a fotó. De ez nem minden! A gombhoz körülbelül 50-féle funkció rendelhető, így akár a telefon elemlámpája, vagy a hangfelvétel is aktiválható. A dckina.com termékéhez külön alkalmazás társul, amely az elindítandó funkciókat és szolgáltatásokat vezérli (ha egyszerre több szolgáltatást bízunk a gombra, akkor azok közt a nyomások számával válogathatunk). És most jön a csattanó: a Snap Buttonért nem egész 3 dollárt kell fizetnie a megrendelőnek.

image009 image011 image012 image015

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • FrenkyPub

    Jo otlet mar vartam, hogy megjelenjen. Ha jol emlekszem Kickstarter projekt. Bar en nem hiszek a mobiltelos fotozasba, de a tobbi funkcioja erdekel.

  • Ez nem a Kickstarter cucc, annak Pressy a neve. Ez csak az olcsó másolata (ellopása). Ettől még persze akár működhet is.