Photokina 2014: a FujiFilm standja

Kész rohanás volt a visszautazásunk napja, de azért szántunk időt a Fuji standjára is (4.2-es csarnok B010, B009, B007, A010 B019, A008 standok). Meglepődve tapasztaltuk, hogy mekkora érdeklődés övezi az Instax Minit, amivel frissen lőtt fényképeinket azonnal ki is nyomtathatjuk. A pici standot szinte folyamatosan ostromolták a kiállítás látogatói, a csinos hostesseknek lélegzetvételnyi szünet sem jutott egy-egy érdeklődő között. Az Instax Mini mellett a Fuji az Instax Share rendszerét is megmutatta, amivel felvételeinket egy okostelefon/táblagép, egy ingyenes alkalmazás és a gyártó spéci nyomtatójának segítségével azonnal kinyomtathatjuk.

fuji1 fuji2 fuji3 fuji4 fuji5

A legtöbb látogatót azonban kétség kívül a FujiFilm X rendszere vonzotta (no, meg persze a kiállított BMW i8 és a mellette ácsorgó modell lány). A pultnál rengeteg segítőkész alkalmazott próbálta kielégíteni a kíváncsiskodók információéhségét. Kézbe lehetett venni, ki lehetett próbálni a Fuji teljes termékpalettáját, amit sokan meg is tettek.

fuji6

Az üvegvitrinben több olyan termék volt kiállítva, amit majd csak 2015-ben láthatunk a boltok polcain. Az időhiány és a hatalmas tömeg miatt sajnos nem tudtuk ezeket kikönyörögni, hogy kézbe véve, szépen beállítva lefotózzuk, de remélhetőleg – amint érkezik tesztpéldány az objektívekből – majd személyesen, egy-egy teszt formájában fogunk még találkozni az újdonságokkal.

fuji7_sm fuji8_sm

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...