Megjelent a Manfrotto X Pro Geared Head állványfej

Még a Photokina alkalmából mutatta be új állványfejét, az X Pro Geared Headet az olasz gyártó. Az új egységet a Manfrotto elsősorban tapasztalt fotósoknak ajánlja, akik makrózással, épületfotózással foglalkoznak és a lehető legprecízebb eszközökkel szeretnek dolgozni. Nyílt titok, hogy az X Pro Geared Head a cég új X Pro termékvonalát bővíti, így designjával és funkcionalitásával is ebbe a körbe illeszkedik.

manfrotto_fej1

Az X Pro Geared Head három fontos téren jelent átütő előrelépést: Adapto központi testének köszönhetően rendkívül kis helyen is elfér, tehát könnyen szállítható, mikrométeres fogantyúival nagyon pontosan állítható, s végül,d e nem utolsó sorban, a 200 PL Light cseretalp végett kényelmes a használata.

MHXPRO-3WG_det03 0001

Az Adapto test erős és szilárd polimerből készül, tömege csupán 750 gramm, de teherbírása 4 kg. A 3D fejet minden irányban mikrométeres fogantyúkkal lehet precízen állítani, tehát a műszakilag igényes fotós munkákra is nagyszerűen alkalmazható. A Manfrotto X Pro Geared Head bruttó 50 500 Ft-ért októbertől már Magyarországon is megvásárolható lesz, például a Tripont webshopján keresztül (további boltok címlistája a Luminis Kft. honlapján olvasható). Ezzel az árral kivívta magának a „legolcsóbb fogaskerekes precíziós fej” titulust. Pontos műszaki leírás kicsit később lesz csak elérhető.

MHXPRO-3WG manopola libera e rotata 0001

MHXPRO-3WG manopole libere 0001

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...