Elbukott a német precizitás: egy hiba miatt lelepleződött a Canon EF 11-24 mm F4L USM

A német Canon Professional Network oldalán egy kis ideig látható volt a remélhetőleg hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerülő EF 11-24 mm F4L USM ultra nagylátószögű zoomobjektív. Vélhetően egy baki okozta az idő előtti „bemutatkozást”, természetesen azóta már levették az illetékesek az árulkodó szöveget, amely így festett:

canonleak

„EF 11-24 mm F4L USM – Az EF 11-24 mm F4L USM a létező legnagyobb látószögű zoomobjektív, ami a Canon full frame szenzoros fényképezőgépeihez elérhető. Teljesen új konstrukció, új lencsebevonatok és kiemelkedő képminőség jellemzi az objektívet.” – mondja a német szöveg.

canonleak1

Korábban már felkerült a netre egy termékfotó a Canon EF 11-24 mm F4L USM-ről, azonban akkor még a többség úgy vélte, csupán egy rajongó készítette vágyálmainak leképezését. Az a hír járja, hogy a lencserendszer 2900 dollár körüli áron indít, ha majd végre elérhető lesz. Mert ugye a Canon nem nézheti jó szemmel, hogy aki jó képminőséget akar ebben a gyújtótávolsági tartományban, az a Nikon AF-S 14-24 mm F2.8G ED optikát használja konverterrel. (Forrás: canonrumros.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...