Ha épp fotónyomtatót keresel, nézd meg a Tripontnál ezeket az Epsonokat

Professzionális fotónyomtatást nyújt tizedáron az Epson L800 és L1800 típusú nyomtató, amiket most a Tripontnál ajándék papírral (30 000 illetve 45 000 forint értékben!) lehet megvásárolni. Egy 10 x 15 centiméteres, laborminőségű nyomat már 9 forintból is megvalósítható ezekkel a takarékos gépekkel. Ha tehát fotónyomtatót keresel, mindenképp érdemes megnézni ezt a két Epson printert – az akció november 30-ig tart. Bővebb információ a Tripont oldalán olvasható, itt.

L800_L1800_akcio_mlz

Sajtóközlemény:

Professzionális fotónyomtatás 90%-kal olcsóbban!

A fotósok számára különösen kedvező előnyöket kínál az Epson forradalmian új nyomtatócsaládja: akár tizedannyiért nyomtathatnak 10×15 cm-es fényképeket labor minőségben, mint korábban. 2012-ben a gyártó a felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve a korábbi kis töltöttségű patronos készülékek helyett külső tintatartályos nyomtatókat dobott piacra. Az Epson kimondottan fotósoknak szánt megoldásairól Fábián Miklóst, a cég magyarországi fióktelepének vezetőjét kérdeztük.

>Miért ajánlja fotósok számára az Epson külső tintatartályos fotónyomtatóit?
A válasz egyszerű. Mert jelenleg nincs még egy olyan gyári megoldás a piacon, amellyel eredeti kellékanyagok használata mellett 9 Ft-os nyomatköltségen lehet kinyomtatni egy laborminőségű, 10×15 méretű fotót. A külső tintatartályos fotónyomtatóinknak köszönhetően a fotósok költséghatékonyan bővíthetik professzionális szolgáltatásaikat és kiváló minőségű fotókat nyomtathatnak akár otthon is, a nap bármely szakában.

>Miben mások ezek a készülékek, mint a hagyományos tintasugaras nyomtatók?
A hagyományos tintasugaras nyomtatóktól és a többi utántöltős rendszertől eltérően ezek a készülékek integrált, ultranagy kapacitású, 70 ml-es tintatartállyal rendelkeznek, amely zökkenőmentes, nagy volumenű nyomtatást és ritkább tintafeltöltést biztosít, mindezt persze a megszokott Epson minőségben és rendkívül kedvező áron. A tintát a tintatartállyal megegyező űrtartalmú palackokban szállítjuk és egy teljes töltöttségű szettet mellékelünk már a kezdőcsomagba is. Továbbá, a nyomtatókon található egy fojtószelep, amely a tinta áramlását szabályozza, és lehetővé teszi, hogy a nyomtatót tintaszivárgás vagy tintaveszteség veszélye nélkül könnyen és biztonságosan lehessen szállítani. Végül pedig a garancia. A tintatartályos készülékeinkre 12 hónapig jótállást vállalunk és teljeskörű szerviztámogatást biztosítunk.

>Melyik típust ajánlja leginkább és mit kap a felhasználó a készülék áráért?
A hobbi fotósok, fotóstúdiók, műhelyek, digitális laborok, nyomtató szolgáltatók számára elsősorban az Epson L800 külső tintatartályos tintasugaras nyomtatót és az új A3+-os L1800 készüléket ajánlom. Az Epson L800 az Epson első beépített tintatartály-rendszerrel rendelkező készüléke, amellyel a nagy kapacitású (6 x 70 ml) tintakészletnek köszönhetően – amelyet a csomagban mellékelünk – akár 1800 db 10 × 15 cm-es fényképet is nyomtathatunk, kiváló minőségben, 9 forintos fotónkénti áron. Az L800 további különlegessége, hogy a négy alapszín (CMYK) mellett világos cián és világos bíbor színeket is használ a magasabb színhűség és szebb végeredmény érdekében és akár A4-es méretű, szegély nélküli fotónyomtatásra is lehetőséget kínál. A felhasználók a nyomtatóval közvetlenül CD-re vagy DVD-re is nyomtathatnak, így igazán egyedi lemezeket tudnak készíteni ezzel is bővítve szolgáltatásaikat.

>Milyen lehetőségeket kínál az L1800-as nyomtató?
Ez a készülék az L800-as modell „nagytestvére”, mely 2014. júliustól elérhető a felhasználók számára. A3+-os méretben tud szegély nélkül fotót nyomtatni az L800-al azonos nyomatköltségen és ugyan úgy hatszínű tintatartállyal rendelkezik. Ez a készülék újratöltés nélkül akár 1500 színes kép nyomtatására képes , így azoknak a fotósoknak is ideális választás, akik nagy mennyiségű nyomatot szeretnének előállítani és szükségük van A4-nél nagyobb méretre alacsony üzemeltetési költségek mellett.

*A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 29103 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 29102 szabványon alapulnak. A megadott kapacitások a csere-tintapalackokon alapulnak és eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet.

Ajánlat 1.

Kiemelt ajánlatunk otthoni használatra – nyomtasd ki digitális képeidet!
Epson L800 fotónyomtató + 3 csomag Epson 10×15 méretű, fényes fotópapír (C13S042549 típusú, 200g/m2, 500 lap/csomag)
84 990 Ft

Ajánlat 2.

Legyen a nyomtatód, az üzleti vállalkozásod része – vedd föl szolgáltatásaid közé a fotónyomtatást!
Epson L1800 fotónyomtató + 1 csomag A3+ méretű fotópapír (C13S041785)
199 990 Ft

Az akció november 30-ig érvényes.

Mindez MOST 3 év garanciával! Nincs más dolgod, mint 2014. december 31.-ig vásárolni Epson külső tintatartályos készüléket. További részleteket találsz, itt: http://www.nyomtasskevesebbert.hu/a-nyomtatorol

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...