Új firmware érkezett a Canon EOS 7D Mark II dSLR vázhoz

Az 1.0.4-es számot kapta a Canon EOS 7D Mark II legújabb vezérlőszoftvere, melyet máris le lehet tölteni a gyártó itthoni honlapjáról is. Az új alapszoftver alábbiakat javítja (idézet a Canon magyar honlapjáról):

EOS 7D Mark II BODY up FRT

  • Kijavítja azt a hibát, amely miatt a fényképezőgép AF funkciója nem működik megfelelően, ha az EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM objektív használatakor a fókusztávolság kb. 100 mm.
  • Kijavítja azt a hibát, amely miatt ritkán ugyan, de előfordul, hogy AI szervó AF módban a villódzó hatás akkor sem csökkenthető, ha az „Anti-flicker shoot” (Villódzásmentes felvétel) funkció „Enable” (Enged) értékre van állítva.
  • Kijavítja azt a hibát, amely miatt a rögzített képre C1, C2 és C3 saját felvételi módban nem alkalmazhatók a képstílus-beállítások.
  • Kijavítja azt a hibát, amely miatt ritkán ugyan, de előfordul, hogy az első élőkép módban rögzített állókép nem megfelelően rögzíti a dátumot és az időt.
  • Kijavítja azt a hibát, amely miatt ritkán ugyan, de előfordul, hogy ha az Auto Lighting Optimizer (Automatikus megvilágításoptimalizálás) funkció kijavította a fényerőt és a kontrasztot, a JPEG-képen képzaj jelenik meg.

Telepítési útmutató és letöltési linkek MS Windows és Mac OS X alá itt.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...