Életciklusának vége felé tart a klasszikus Canon EOS 5D

A Canon még egy utolsó felhívást intéz ügyfelei felé, akik a klasszikus EOS 5D birtokában vannak: a dSLR életciklusának vége felé tart, azaz szeptember 30. után már nem javítják a készüléket (a hivatalos Canon szervizekben), és vélhetően az alkatrészellátás is leáll. Ezen túlmenően a gyártó arra is felhívja a tulajdonosok figyelmét, hogy egyese esetekben a főtükör leválhat, ugyanis az azt rögzítő ragasztó öregedése folytán elenged. A Canon az érintett fényképezőgépeket ingyen javítja, de csak az említett dátumig! Aki tehát teheti, keresse fel helyileg illetékes szakszervizét, és érdeklődjön a javítás menete után.

canon_5d_50l

A Canon magyar honlapján alábbiakat lehet olvasni:

A fényképezőgép fő tükre leválik, és a képeket nem lehet megnézni a keresőben. Tudomásunkra jutott, hogy az EOS 5D digitális tükörreflexes fényképezőgépek némelyikénél a gyenge ragasztásnak köszönhetően leválik a fő tükör. Ezért közöljük a hibajelenség részleteit és a felkínált szervizmegoldást. Elnézést kérünk minden érintettől az esetlegesen okozott kellemetlenségekért. A Canon a továbbiakban is mindent megtesz a minőség további javítása érdekében, hogy ügyfeleink bizton használhassák termékeinket. Reméljük, hogy törekvéseink sikerrel járnak.

Reinforcement parts_tcm128-1262715

Cégünk ingyenesen vállalja az érintett termékek tükrének javítását és megerősítését. Ha termékét érinti a probléma, forduljon hivatalos szervizeink egyikéhez. A tükör két oldalán megerősítő elemeket helyezünk el (lásd a képet). További kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben vagy telefonon.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...